Wij verzorgen uitvaarten
bekijk de reviews

Overlijden melden: 088 - 848 82 27

DROMEN EN NACHTMERRIES WORDEN VERKLAARD IN YARDEN CREMATORIUM ROTTERDAM

donderdag 28 februari 2007

Op donderdag 15 maart houdt psychologe/droomtherapeute drs. Ada de Boer een presentatie over ‘dromen bij het stervensproces’ in Yarden Crematorium Rotterdam, Maeterlinckweg 101 in Rotterdam. De presentatie duurt van 19.30 tot 21.30 uur. Tijdens haar lezing gaat zij in op droomthema’s bij het levenseinde en bij achterblijvers. Voor nabestaanden kunnen dromen een essentiële rol vervullen bij het verwerken van gemis en verdriet. Soms ontmoeten zij hun gestorven geliefde in dromen. Maar wat betekenen deze dromen?

Nachtmerries
Ada de Boer is auteur van diverse boeken over dromen. Ook geeft ze cursussen, consulten en workshops over dromen. Daarnaast werkt ze met mensen die last hebben van veel voorkomende nachtmerries. Tijdens de lezing beantwoordt de spreker vragen van het publiek. De Boer: ‘Dromen kunnen soms veel betekenen bij het stervensproces, zowel voor de stervende als voor de achterblijvers. Iemand die aan het eind van zijn leven is gekomen, kijkt in dromen soms terug. Ook kunnen dromen een voorbereiding vormen op het sterven.’

Reserveren
Teamleider Jans Springer: ‘We proberen het thema dood en uitvaart vanuit verschillende invalshoeken te benaderen. Dromen en nachtmerries kunnen onderdeel vormen van het rouwproces. Deze lezing probeert daar antwoorden op te geven.’ Yarden Crematorium Rotterdam is vanaf 19.00 uur geopend. Halverwege de lezing is er een pauze. De toegang is vrij, reserveren is noodzakelijk: telefoon 010 480 3344.

Print deze pagina

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219 Dag en nacht bereikbaar Nee, ga verder
*/