nieuws

Facultatieve
Sponsors

“Door mijn ogen”

12 februari 2017

De titel doet alles vermoeden. Het afscheid nemen van een dierbare ‘gezien’ door ZIJN ogen. Zanger Harm Rikken heeft zijn nieuwste single geschreven voor iedereen die met het verlies van een geliefde te maken heeft gehad.

Harm is al ruim 6 jaar bezig als uitvaartleider. Misschien niet direct een logische combinatie, zingen en uitvaartbegeleider maar voor Harm de ultieme combinatie. Juist in de uitvaartbranche is het belangrijk om voor mensen te zorgen in verdrietige tijden. Hij wil mensen graag helpen een blijvende herinnering te hebben bij het afscheid van hun dierbare. Een uitvaart mag een positieve ervaring zijn ondanks alle verdriet dat ermee gepaard gaat. Harm ontmoet op deze manier veel bijzondere mensen en krijgt te maken met veel bijzondere verhalen. Voor hem is zijn beroep als uitvaartleider erg bijzonder, dankbaar en creatief. Het is altijd weer anders maar de essentie blijft dat je mensen kracht wil geven. Zodat ze het verlies van een dierbare op hun eigen manier kunnen verwerken. Zijn mooie werk als uitvaartbegeleider was voor hem de reden om juist in deze richting zijn nieuwe nummer te schrijven.

Harm zingt al jaren op concerten, festivals, feesten, bruiloften en allerlei evenementen en heeft verschillende succesvolle singles gehad waaronder “Altijd bij mij” wat zowel gaat over een dierbare die altijd bij je zal zijn en als een vrolijke noot heeft de mensen in je leven aan te geven dat ze altijd bij je zijn in energie.

“Door mijn ogen” is geschreven in samenwerking met Thomas Berge, Harm Rikken, Edwin van Hoevelaak en Billy Dans. Niet de kleinsten op het muziekvlak. Het liedje is een prachtig nummer waarbij Harm zijn eigen ‘sound’ en muzikale beleving ten volste heeft kunnen benutten. In de Sound Vision Studio is het nummer uitgewerkt onder begeleiding van producer George Konings en coach Henk Jan Akse. De prachtige clip is gemaakt door Thijs Verhoeven. Het resultaat is een gevoelig nummer waarbij als je iemand verloren bent het kippenvel op je armen verschijnt en het je tot tranen toe geroerd raakt. Precies wat Harm met dit nummer voor ogen had. Met een waanzinnig sterke tekst en prachtige muzikale ondersteuning en zijn eigen bijzondere stemgeluid…steun en liefde laten voelen aan iedereen die iemand heeft moeten laten gaan…De single van Harm is o.a. te vinden op Spotify en Itunes de clip
Voor boekingen en verdere informatie www.harmrikken.nl

Dit is een ingezonden bericht

Reageer op dit artikel

Reacties:


nog geen reacties
Uw reactie op dit artikel

Om bezoekers zo snel mogelijk naar de juiste plek te helpen hebben we een eenmalige vraag:

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

JA NEE