nieuws

Facultatieve
Sponsors

DoodONgewoon, een uitvaartshow vol gewone en ongewone mogelijkheden

24 maart 2015

Op 14 april organiseert Monuta Patricia van Vliet in samenwerking met theater Nieuwe Nobelaer in Etten-Leur de uitvaartshow DoodONgewoon. Geen alledaags avondje uit. Deze avond biedt bezoekers een show met infotainment; van improvisatietheater tot muziek en van cabaret tot readings van een medium. Om u te informeren en te inspireren.

Van Vliet: “Door de organisatie van deze avond wil ik de mensen laten zien wat er allemaal mogelijk is bij het afscheid, ook buiten de gewone kaders. Nabestaanden vertellen mij vaak over bijzondere wensen die zij hebben voor het afscheid van hun dierbare. Maar vaak zijn ze in de veronderstelling dat de uitvoering van die wensen niet mogelijk is, of zijn ze bang dat hun wensen als ‘ongewoon’ worden gezien. Ik wil mensen mee geven dat het belangrijkste is dat het afscheid past bij de overledene en dat nabestaanden met een goed gevoel kunnen terugkijken op het afscheid. Er is maar weinig wat echt niet kan. Ik zet mij er daarom ook met ziel en zaligheid voor in om ook die ogenschijnlijk onmogelijke wensen wel te vervullen.

Praten over afscheid
Als uitvaartverzorger wordt ik dagelijks geconfronteerd met de moeilijke beslissingen die nabestaanden moeten nemen in de emotionele, zware dagen na het overlijden van een dierbare. Dan is het fijn dat mensen hun wensen naar elkaar hebben uitgesproken èn vastgelegd. Deze uitvaartshow draagt daar aan bij. Het zorgt voor gespreksstof en zet de deur naar dit lastige onderwerp open. Want met elkaar over de dood en afscheid praten is nog belangrijker dan erover na te denken. U neemt uw dierbaren daardoor een hoop zorgen uit handen.”

Inspiratieplein
Naast de uitvaartshow is er ook een inspiratieplein ingericht. Hier kunnen belangstellenden zich oriënteren op de diverse mogelijkheden die er zijn en kunnen zij met hun vragen terecht bij de diverse leveranciers. Zo kan men zich laten informeren over bijzondere rouwvoertuigen en asbestemmingen en is er onder andere een leverancier van uitvaartkisten, een uitvaartfotograaf en een bloemist aanwezig.

Donatie
Patricia van Vliet hecht als lokale ondernemer in Etten-Leur ook veel waarde aan het maatschappelijk welzijn in de regio. Daarom doneert zij per verkochte entreekaart € 1,- aan het Hospice Marianahof in Etten-Leur. “Ik ben diep onder de indruk van de zorg en aandacht die men schenkt aan de gasten die verblijven in het hospice. Met mijn onderneming draag ik daar graag een steentje aan bij.”

Kaarten zijn te bestellen via www.monutavanvliet.nl/uitvaartshow
en kosten € 6,-. Voor dit bedrag ontvangen alle bezoekers ook een glaasje prosecco, een consumptiebon en na afloop een goodiebag.

Monuta Patricia van Vliet is gevestigd aan de Dries 13 te Prinsenbeek. Ook als u verzekerd bent bij een andere verzekeraar of niet verzekerd bent, kunt u voor meer informatie kijken op www.monutavanvliet.nl of contact opnemen met Patricia van Vliet via pvanvliet@monuta.nl of 06-50630107.

Reageer op dit artikel

Reacties:


nog geen reacties
Uw reactie op dit artikel

Om bezoekers zo snel mogelijk naar de juiste plek te helpen hebben we een eenmalige vraag:

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

JA NEE