nieuws

Facultatieve
Sponsors

Doodgewoon, tweede beurs over de ‘uitvaart’ in De Koperen Hoogte

26 februari 2007

Zwolle, 5 februari 2007 – Op vrijdag 23, zaterdag 24 en zondag 25 maart 2007 organiseert De Koperen Hoogte in samenwerking met Yarden Uitvaartverzorging wegens succes de tweede, exclusieve beurs ‘DOODGEWOON, dé informatiedagen over uitvaartverzorging’. Hiermee speelt De Koperen Hoogte in op de toenemende behoefte vanuit de markt aan goede informatievoorziening omtrent dit onderwerp.

Doodgewoon
Het nadenken over het levenseinde betekent het stilstaan bij vele vragen die hierbij van belang zijn. Doelstelling van de beurs Doodgewoon is bezoekers vanuit de zakelijke en particuliere markt een kijkje te geven achter de schermen van de uitvaartwereld. De opzet van Doodgewoon is kleinschalig maar op hoog niveau, laagdrempelig en in de juiste ambiance.

Exposanten
Exposanten van Doodgewoon presenteren hun producten en diensten op het gebied van uitvaartverzorging in het prachtige Souterrain van De Koperen Hoogte, zoals grafkisten, urnen, groenvoorzieningen, logistieke dienstverlening, monumenten, audiovoorzieningen, kunst etc.

Bezoekers
Vakgerelateerde en particuliere bezoekers worden geïnformeerd over alle mogelijkheden die er zijn op het gebied van het regelen van de ‘uitvaart’, zodat een volwaardig en persoonlijk afscheid kan worden gerealiseerd.

Openingstijden
Doodgewoon vindt plaats op vrijdag 23 maart 2007 van 14.00 – 21.00 uur en zaterdag 24 & zondag 25 maart 2007 van 11.00 – 18.00 uur. Entree is vrij toegankelijk.

Om bezoekers zo snel mogelijk naar de juiste plek te helpen hebben we een eenmalige vraag:

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

JA NEE