nieuws

Facultatieve
Sponsors

Donatie voor lotgenotenweekenden Stichting Achter de Regenboog

11 september 2014

Stichting Achter de Regenboog heeft een donatie ontvangen van het Monuta Charity Fund. De goededoelenorganisatie van uitvaartverzorger en -verzekeraar Monuta schonk Achter de Regenboog €1.840,- voor de organisatie van lotgenotenweekenden.

Stichting Achter de Regenboog ondersteunt sinds 1993 kinderen en jongeren bij het verwerken van het overlijden van een dierbare, zodat deze ingrijpende gebeurtenis geen belemmering vormt om een gezond volwassen bestaan op te bouwen. De stichting organiseert lotgenotenweekenden en -dagen voor kinderen van 6 tot 18 jaar die een verlies in het gezin of de nabije omgeving hebben meegemaakt en hier graag met lotgenoten over willen praten.

Eshter Pross is als regio coördinator en rouwprofessional verbonden aan Stichting Achter de Regenboog: "Uit de evaluaties van de gezinsweekenden blijkt dat gezinnen die deelnemen het lotgenotencontact ervaren als een meerwaarde voor zowel de gezinsleden individueel als voor de gezinsdynamiek. We zijn heel blij dat we dankzij deze gift de lotgenotenweekenden kunnen blijven aanbieden".

Dennis Blaak, relatiebeheerder bij Monuta, mocht de cheque overhandigen. “Een groep van 16 vrijwilligers zetten zich met hart en ziel in om deze bijeenkomsten te organiseren en te begeleiden. Stichting Achter de Regenboog ontvangt geen subsidie en is dus volledig afhankelijk van donaties, sponsoring en fondsenwerving. Dit remt het enthousiasme van de mensen achter de stichting echter geenszins af. Zij verdienen deze donatie echt, om het goede werk dat ze doen te kunnen blijven voortzetten.”

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaar



Nee, ga verder >