nieuws

Facultatieve
Sponsors

Donatie Monuta Charity Fund voor Stichting De Jonge Weduwe

6 juni 2014


Donderdag 5 juni heeft Anita Witzier als voorzitter van het Monuta Charity Fund een cheque ter waarde van € 1.500,- overhandigd aan Petra van Rij van Stichting De Jonge Weduwe. De stichting organiseert op zondag 22 juni het seminar ‘Over-leven na de dood’ in het Gooiland Theater in Hilversum.

Petra van Rij is weduwe van zeezeiler Hans Horrevoets, die op tragische wijze om het leven kwam tijdens de Volvo Ocean race 2006. Petra is voorzitter van Stichting De Jonge Weduwe, een stichting die jonge vrouwen met minderjarige kinderen na het verlies van hun levenspartner ondersteunt. Met de donatie van het goededoelenfonds van uitvaartverzorger en -verzekeraar Monuta en de hulp van vrijwilligers organiseert de stichting het seminar ‘Over-leven na de dood’.

Petra: “Met het seminar willen we her- en erkenning bieden, ervaringen delen en het thema dood bespreekbaar maken. Het seminar geeft kracht, energie en inzicht over hoe door te gaan met het leven.”

Het seminar vindt plaats op de dag voorafgaand aan Internationale Weduwendag (maandag 23 juni 2014). Internationale Weduwendag is door de VN in het leven geroepen en bedoeld om het maatschappelijke bewustzijn over de moeilijkheden die weduwen en hun kinderen ondervinden te vergroten.

Het seminar is bedoeld voor zowel weduwen en weduwnaars als naasten en vakspecialisten die zich verbonden voelen met het thema Over-leven na de dood. Het seminar is gratis voor jonge weduwen met kinderen. Op het programma staat onder andere een lezing gegeven door Tim Overdiek, de auteur van ‘Tranen van Liefde’ en een muzikaal intermezzo door Sander Nolan en Joke de Kruijff. Meer informatie over Stichting De Jonge Weduwe en het seminar vindt u op www.dejongeweduwe.nl.

Reageer op dit artikel

Reacties:


nog geen reacties
Uw reactie op dit artikel

Om bezoekers zo snel mogelijk naar de juiste plek te helpen hebben we een eenmalige vraag:

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

JA NEE