nieuws

Facultatieve
Sponsors

Dokman Uitvaarten wordt “Partner van Monuta”

3 juli 2016


Rien Dokman van Dokman Uitvaarten

Dokman Uitvaarten uit Beesd gaat samenwerken met Monuta in het Rivierenland. Beide partijen hebben hiertoe vrijdag 1 juli een overeenkomst ondertekend. Dokman Uitvaarten wordt hiermee ‘partner van Monuta’.

Rien Dokman, eigenaar en uitvaartverzorger van Dokman Uitvaarten: “ De samenwerking met Monuta betekent in de eerste plaats een groter werkgebied in Rivierenland en biedt ook inkoopvoordelen. Daarnaast heb je profijt van de expertise van Monuta in de uitvaartbranche. Die kennis en know how ondersteunen je in het nemen van beslissingen op de marktontwikkelingen. Bij het maken van de plannen voor het crematorium in Beesd hebben we daar al dankbaar gebruik van gemaakt. Voor de Monuta polishouders in Rivierenland mogen we nu ook onze visie op uitvaarten presenteren. En daar zijn wij best trots op.”

Directeur Uitvaartzorg bij Monuta, Roos Zwetsloot: “De afstand tussen onze vestiging in Vianen en het gebied tussen Gorinchem en Tiel is groot. Voor Monuta is het belangrijk dat wij een betrouwbare partner hebben op plaatsen waar we nu nog niet goed vertegenwoordigd zijn, zodat we altijd dichtbij onze klanten zijn. Deze partner hebben wij gevonden in Dokman Uitvaarten. De organisatie van Rien Dokman is stevig verankerd in de regio en heeft een goede naam opgebouwd. Maar hij heeft ook het geloof dat we samen sterker zijn. Vanuit de samenwerking kunnen beide partijen groeien en de kwaliteit van onzer beider dienstverlening verder verhogen. We zijn daarom ook bijzonder verheugd dat Dokman Uitvaarten vanaf nu ‘partner van Monuta’ is.”

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >