nieuws

Facultatieve
Sponsors

Doe-het-zelfuitvaart komt dichterbij

17 januari 2008

Nabestaanden willen rondom een uitvaart steeds meer zelf doen. Monuta introduceert een internetsite (www.monuta.nl/rouwbericht) waarmee iedereen een creatieve rouwadvertentie kan maken. Het zelf maken en plaatsen van rouwadvertenties is daarmee veel eenvoudiger.

De pagina met rouwadvertenties is de best bekeken pagina in veel kranten.
Nabestaanden en betrokkenen plaatsen advertenties om het overlijden te melden en hun medeleven te betuigen. Rouwadvertenties zijn de laatste jaren steeds persoonlijker geworden. Uitvaartverzorgers kunnen de nabestaanden hier goed bij ondersteunen. Nabestaanden hebben nu ook de keuze via Monuta Rouwbericht eenvoudig zélf een persoonlijke rouwadvertentie te maken.
Monuta speelt hiermee in op de wens van nabestaanden om steeds meer zelf te doen en meer betrokken te zijn bij de invulling van de uitvaart.

Monuta Rouwbericht werkt met een paar eenvoudige stappen. Allereerst kies je de krant waarin je de rouwadvertentie wilt plaatsen. Hierna zie je de mogelijkheden die deze krant biedt, de mogelijke plaatsingsdata en de kosten. Het maken van de advertentie biedt alle mogelijkheden voor eigen inbreng. Je kiest voor een standaardadvertentie of stelt de advertentie helemaal zelf samen: afbeelding, kader, indeling, etc. Nadat je de tekst hebt ingevoerd, controleer je alles nog een keer en wordt de advertentie naar de krant gestuurd. Monuta heeft afspraken met alle kranten. Zij nemen de advertentie snel en foutloos over.

Naast de directe familie zijn er uiteraard ook collega's, vrienden en kennissen die hun persoonlijke betrokkenheid willen tonen. Monuta Rouwbericht maakt het plaatsen van een advertentie ook voor een stuk eenvoudiger. Meer informatie is te vinden op (www.monuta.nl/rouwbericht

Mensen veranderen, de wereld verandert. Daarom vinden we bij Monuta vernieuwing in de uitvaartzorg essentieel. Want ándere mensen maken ándere keuzes. Keuzes voor bijvoorbeeld een bijzondere rouwadvertentie. Monuta maakt deze keuzes mogelijk.

---------------------------------------------

Om bezoekers zo snel mogelijk naar de juiste plek te helpen hebben we een eenmalige vraag:

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

JA NEE