nieuws

Facultatieve
Sponsors

Documentairereeks rond Rachel Hazes

4 augustus 2005


Op 23 september 2004 ging er een schok door Nederland. Geheel onverwacht overleed de populaire volkszanger André Hazes. Vanaf zondag 14 augustus zendt de TROS de zesdelige documentairereeks NAMENS ANDRÉ uit waarin Rachel Hazes wordt gevolgd in haar voorbereidingen en inspanningen om de laatste wensen van André in vervulling te laten gaan. Een emotioneel, innemend en eerlijk verhaal, van een vrouw die zielsveel van haar man heeft gehouden en dat altijd zal blijven doen.

Zo wilde André niets liever dan dat een gedeelte van zijn as boven de Noordzee zou worden afgeschoten. Rachel stelt alles in het werk om de vergunningen rond te krijgen en de juiste vuurpijl te vinden.

Verder heeft Rachel met haar kinderen Dreetje en Roxeanne een bezoek gebracht aan de beeldhouwers in China waar een levensecht standbeeld van André wordt gemaakt en dat later in Amsterdam onthuld zal worden.

Ook schrijft Rachel een boek over haar zo geliefde man. Een boek over zijn ups en downs, successen en flops. Een bijzonder onthullend boek, waarin Rachel in alle openheid en eerlijkheid vertelt wat het verhaal is achter het turbulente leven van André. Voor dit boek moet Rachel veel research plegen en verzamelt ze levenservaringen van mensen die met André hebben gewerkt en André goed hebben gekend.

Daarnaast wordt aandacht besteed aan het leven van Rachel en haar kinderen zonder André. Naaste famileleden en vrienden vertellen over hun ervaringen met André. Zij vertellen het verhaal: NAMENS ANDRÉ.

Om bezoekers zo snel mogelijk naar de juiste plek te helpen hebben we een eenmalige vraag:

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

JA NEE