nieuws

Facultatieve
Sponsors

Dochterdirecteur Goetzee DELA naar DELA

30 augustus 2011

Bert Goetzee, directeur van Goetzee DELA, vertrekt uit Rotterdam om aan de slag te gaan bij DELA in Eindhoven. Met ingang van 15 september worden zijn werkzaamheden volledig overgenomen door de huidige operationeel directeur Arjen van ‘t Kruijs. Bert was 32 jaar lang werkzaam bij Goetzee, waarvan 25 jaar als directeur. In 1996 werd Goetzee de eerste dochter van DELA.

Man van de praktijk Bert Goetzee volgt zijn hart

Deze beslissing van Bert is ingegeven door de vraag wat hij het liefste doet. Bert: “Door de groei van ons bedrijf, veranderde ook mijn functie. Ik kreeg steeds meer een binnenfunctie. Maar mijn hart ligt in de praktijk, voeten in de klei, operationeel. Ik ga daarom bij Goetzee DELA weg, maar blijf bij DELA werkzaam. Ik vind DELA namelijk een prachtige club waar ik graag bij wil horen. De visie van DELA met betrekking tot het werk en het beleid met betrekking tot de werknemers sluiten aan bij mijn eigen ideeën op dit vlak.”

“Na een korte afkickperiode zal ik mijn kennis van de uitvaartbranche en mijn vele contacten in het land op een nuttige manier voor DELA blijven inzetten. De groeistrategie van DELA om te komen tot een landelijke dekking is mij op het lijf geschreven. Ook de afgelopen jaren ben ik hier voortvarend en succesvol mee aan de slag gegaan. Door de overnames van ’t Clingendaelhuys en RGU in Den Haag en De Associatie in Rhoon groeide het bedrijf met meer dan 50%. Ik vond het geweldig om hier mee bezig te zijn. Voorlopig zal ik daarom de functie van account- en relatiemanager gaan invullen en vanuit het hoofdkantoor in Eindhoven werken.”

“Ik draag het stokje over in de overtuiging dat Goetzee DELA in goede handen is. Als ik naar ons bedrijf kijk, dan doe ik dat met een gevoel van trots op wat we met elkaar hebben bereikt. Ik zie een mooi bedrijf, een belangrijke en grote speler in ons werkgebied. Ik zie ook een toegewijde club mensen, met passie voor ons vak. Ik heb dan ook alle vertrouwen in de toekomst van Goetzee DELA.”

Over Goetzee DELA
Goetzee DELA is al sinds 1902 een bekende naam in de uitvaartzorg in Rotterdam en omgeving, met een uitstekende reputatie als het gaat om het regelen en verzorgen van een waardig en uniek afscheid. Wat in 1902 begon als een uitvaartkistenfabriek in de huiskamer van oprichter Jo Goetzee, groeide in meer dan een eeuw tijd uit tot een moderne en veelzijdige uitvaartverzorger, waar kwaliteit en service voorop staan. Goetzee DELA, een dochteronderneming van DELA, breidde de laatste jaren uit met de uitvaartondernemingen: ’t Clingendaelhuys, Basic Uitvaarten, RGU Uitvaartzorg, De Associatie Uitvaartverzorging en Henneken Uitvaartzorg.

Reageer op dit artikel

Reacties:


nog geen reacties
Uw reactie op dit artikel

Om bezoekers zo snel mogelijk naar de juiste plek te helpen hebben we een eenmalige vraag:

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

JA NEE