nieuws

Facultatieve
Sponsors

Docendo presenteert opleidingsprogramma 2005-2006

17 juni 2005

Docendo - Opleidingen in postmortale zorg - heeft het opleidingsprogramma voor het seizoen 2005-2006 gepresenteerd.
Het aanbod kent een aantal geheel nieuwe trainingen.
Zo is er nu een korte cursus Veilig en hygiƫnisch werken in de uitvaartzorg, ontwikkeld in samenwerking met de GGD Amsterdam.
De training De dag van de uitvaart is bedoeld voor dragers en chauffeurs en stelt etiquette, attitude en stijl centraal.
Ook nieuw is de cursus Telefoneren met nabestaanden.

De cursus Pieteitsvolle verzorging van overledenen is gemoderniseerd en uitgebreid van vier naar vijf dagen. Nieuw aan deze cursus zijn de toegevoegde module communicatieve vaardigheden, uitleg en demonstraties van de nieuwste methoden en technieken op het gebied van make-up en camouflage en een rondleiding met anatomische les op de afdeling Anatomie van de Erasmus Universiteit, Rotterdam.
Voor mensen die zich verder willen specialiseren op het gebied van restauraties en reconstructies heeft Docendo nu de cursus Complexe restauraties toegevoegd. Een cursus die uitstekend aansluit bij de cursus Piƫteitsvolle verzorging van overledenen.
Tot slot is de eendaagse workshop Make-up en camouflage uitgebreid naar een driedaagse opleiding.

Het cursusaanbod is met deze uitbreiding dermate volledig dat voor iedereen een
opleidingstraject op maat kan worden samengesteld. Docendo heeft hiertoe een aantal lespakketten ontwikkeld. Deze pakketten zijn logische combinaties van cursussen die op elkaar aansluiten en elkaar versterken. De prijzen van de lespakketten liggen minimaal 10% onder de totaalprijs van de individuele cursussen.

Voor meer informatie over Docendo kunt u kijken op www.docendo.nl of bellen met 0345-582340.

Om bezoekers zo snel mogelijk naar de juiste plek te helpen hebben we een eenmalige vraag:

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

JA NEE