nieuws

Facultatieve
Sponsors

Docendo presenteert nieuw opleidingsprogramma!

26 mei 2016


“Jezelf ontwikkelen, maakt je vak nóg mooier!”

Met dit thema presenteert Docendo de nieuwe opleidingsbrochure. Naast het ‘vertrouwde’ opleidingsaanbod heeft Docendo verschillende nieuwe items voor het cursusjaar 2016 – 2017.

Voor iedereen - lang of kort in het vak - is bijblijven een must. Dáarom heeft Docendo een uitgebreid Permanente Educatie (PE) aanbod. We bieden trainingen en scholing op verschillende vakgebieden aan waardoor u als professional op een vakkundige en eigentijdse manier uw beroep kunt uitoefenen.

Voor ondernemers én starters is er de training ‘Succesvol ondernemerschap begint bij een sterk imago’. Branding, een uitstekende bedrijfsrepresentatie en een effectieve marktbenadering zijn essentieel om goed te kunnen overleven in een roerige branche.

Overledenenverzorgers kunnen in het nieuwe cursusjaar aansluitend aan de cursus ‘Piëteitsvolle verzorging van overledenen’ een Practicum Overledenenverzorging volgen. Een - facultatief - dagdeel waarin puur praktisch gewerkt en geoefend wordt inclusief (speciaal voor nieuwinstromers in de branche) een bezoek aan een mortuarium.

De communicatiemodule is geheel vernieuwd met prachtige trainingen voor iedere functie binnen de uitvaartzorg. Goed communiceren is met name in deze branche essentieel. Bij Docendo leert u de kneepjes van het vak.

En op het gebied van burn-out-preventie is ‘Vergroot je veerkracht’ een mooie, compacte training om professioneel op de been te blijven.

Meer weten? Via docendo.nl is de brochure met ingang van vandaag te downloaden of vul uw contactgegevens in dan sturen we u graag een exemplaar toe.

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >