nieuws

Facultatieve
Sponsors

Docendo Opleidingen: De opleider voor uitvaart- en postmortale zorg

Vakopleidingen in de uitvaartbranche volg je bij Docendo

26 april 2022


De uitvaartbranche is voortdurend in beweging. Businessmodellen veranderen, technieken ontwikkelen zich en klanten stellen steeds hogere eisen. Het is daarom belangrijker dan ooit dat jij als professional meebeweegt. Dat doe je door te blijven leren en jezelf voortdurend te ontwikkelen.

Docendo is dé opleider voor de postmortale zorg en uitvaartzorg. Al ruim vijftien jaar leiden we professionals op en zorgen wij dat hun kennis up-to-date blijft. Van startende zzp'er tot en met doorgewinterde uitvaartondernemer: wij weten precies wat je nodig hebt om klaar te zijn voor de uitdagingen die op je afkomen. Niet alleen vandaag en morgen, maar gedurende je hele carrière.

We realiseren ons namelijk als geen ander wat die uitdagingen zijn. En dat jij er moet staan op het moment dat je die ene kans krijgt om het goed te doen. Elke keer opnieuw.


Wat hebben wij te bieden?

Al onze opleidingen, trainingen en cursussen worden ontwikkeld en gegeven door mensen uit de praktijk. We signaleren de behoeften bij jou en je collega's in het vak, en stemmen daar heel gericht onze opleidingen op af. Niet voor niets waren we met tal van opleidingen de eerste in Nederland. Het resultaat is een actueel, relevant en ontzettend praktisch aanbod dat zijn gelijke niet kent.


Oriënteren is leren

Wat je ook doet in de uitvaartbranche: het is betekenisvol werk. Maar welke functies en taken passen het beste bij jou? Om dat te ontdekken, kun je je inschrijven voor onze Oriëntatiedag. Daar kom je op één dag namelijk alles te weten over werken in onze branche.

Meer weten?

Neem een kijkje op onze website: www.Docendo.nl

Contact

Contact

Bezoekadres:
Elzenkade 1
3992AD Houten

Postadres:
Elzenkade 1
3992AD Houten

E-mail: Info.docendo@zdg.nl
Web: https://docendo.nl/
Telefoon: (0345) 58 23 40

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >