nieuws

Facultatieve
Sponsors

DO's nieuwe lied ‘Leef je in mij’ over troost na verlies

Lied geïnspireerd door honderden persoonlijke verhalen van nabestaanden

5 oktober 2023


DO lanceert vandaag haar nieuwe nummer ‘Leef je in mij’ over het vinden van troost nadat je een dierbare bent verloren. Zij liet zich voor het lied inspireren door honderden persoonlijke verhalen die nabestaanden instuurden na haar oproep in augustus.

Het nummer is speciaal geschreven voor November 2 Remember. Deze herinneringsavonden van Monuta vinden op 2 november in het hele land plaats. Dit jaar staat November 2 Remember in het teken van het thema troost. Iedereen kan zich nu aanmelden om daarbij te zijn via monuta.nl/november2remember.

Geïnspireerd door persoonlijke verhalen

DO liet zich inspireren door de honderden persoonlijke verhalen die nabestaanden deelden. Zij vertelden dat troost vaak in kleine dingen zit. In een zonnestraal of een vlinder die voorbijvliegt en in het gevoel dat iemand altijd in je voortleeft. Met November 2 Remember wil Monuta bijdragen aan meer openheid over afscheid. Open zijn over je ervaringen en je verdriet kan van grote waarde zijn voor anderen en jezelf.

“Uit eigen ervaring weet ik wat het betekent om iemand te verliezen die dicht bij je staat. Ik was erg onder de indruk van alle verhalen. Mensen deelden zo open en krachtig hun persoonlijke verhalen met me over wat hen troost geeft. Dat vond ik heel bijzonder. Ik hoop dat dit nieuwe nummer warme herinneringen oproept aan geliefden die niet meer hier zijn. En dat het ook een glimlach op je gezicht tovert omdat diegene daardoor blijft voortleven in jou.”

November 2 Remember van Monuta

Monuta gaat als de afscheidsspecialist verder dan alleen de uitvaart. Samen herinneren biedt troost. Mensen voelen zich gesteund bij het verwerken van verlies. Daarom organiseert Monuta dit jaar de tweede editie van November 2 Remember. Om samen troost te vinden in het herinneren van onze dierbaren. Opgericht in 1923 zet Monuta zich al 100 jaar in voor dezelfde missie: voor iedereen een afscheid met een goed gevoel mogelijk maken. Zij gelooft in openheid over afscheid. Meer informatie is te vinden op monuta.nl/november2remember.

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaar



Nee, ga verder >