nieuws

Facultatieve
Sponsors

Directeur begraafplaats De Nieuwe Ooster en Noorder draagt taken over

18 oktober 2019

De directeur van de gemeentelijke begraafplaatsen De Nieuwe Ooster en De Nieuwe Noorder heeft bekend gemaakt dat hij zijn functie per direct neerlegt. De reden voor zijn vertrek is dat de organisatieontwikkeling die het managementteam beoogde, onvoldoende snel gerealiseerd kan worden.

Dirk-Jan Francissen:

We zijn als managementteam anderhalf jaar geleden een traject ingegaan om de organisatie te ontwikkelen en klaar te maken voor de toekomst. We zijn overtuigd van de noodzaak hiervan. De maatschappij verandert en wij moeten mee veranderen om te blijven voldoen aan de wensen van nabestaanden in deze tijd.

We beogen een meer flexibele organisatie met minder teams. Ik heb, als eindverantwoordelijke, besloten terug te treden nu is gebleken dat de cultuur verandering die nodig is te traag verloopt.

De Nieuwe Ooster en De Nieuwe Noorder zijn geweldige plekken binnen Amsterdam en prachtige begraafplaatsen. In het belang van het veranderproces draag ik mijn taken over. Naar verwachting zal binnen enkele weken een interim directeur worden aangesteld.

Samen met de medewerkers van De Nieuwe Ooster en De Nieuwe Noorder zoeken stadsdeel Oost en Noord de komende weken naar de beste oplossing voor de lange termijn.

Dit is een ingezonden bericht

Kijk voor uitgebreide informatie over het thema uitvaart in Amsterdam op www.begrafenis-amsterdam.nl.

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaar



Nee, ga verder >