nieuws

Facultatieve
Sponsors

Dinsdag 4 oktober: interactieve lezing door uitvaartclown Roelof van Wijngaarden.

29 juni 2005

Op dinsdag 4 oktober a.s. organiseert Dimensie uitvaartadvies en –begeleiding een interactieve lezing door uitvaartclown Roelof van Wijngaarden. Het thema zal zijn: gentle clowning of: gesprek van ziel tot ziel.

Gentle clown Roelof van Wijngaarden zal tijdens deze lezing bezoekers laten ervaren hoe mooi de door hem ontwikkelde vorm van clownerie is. Bij Gentle Clowning gaat het niet om grappen en grollen, maar om het vinden van de juiste golflengte. Met de clown als stijlfiguur waarmee je communiceert, diep contact maakt. Humor, plezier en creatviteit brengen contact makkelijker tot stand. Stap over je eigen vooroordelen heen en zie de ander zoals die is. Vind ontmoeting in acceptatie, veiligheid en vertrouwen. Gentle Clowning helpt de brug te slaan tussen jou en de ander. Gentle Clowning houdt zich eerder bezig met speelsheid dan met grappen, benadert falen of verdriet op een luchtige manier en is vriendelijk, ‘gentle’ in alles.

Roelof van Wijngaarden is van origine muzikant, later carrière makend als clowndocent in de verslavings- gehandicapten- en gezondheidszorg en daarna als Clown Roef bij de Cliniclowns. Hij ontwikkelde het concept Gentle Clowning, een systeem dat voortgekomen is uit de methode Gentle Teaching van John McGee. Gentle Clowning wil de focus verleggen van later naar nu, van daar naar hier en van oordeel naar relatie. Naast dit alles is Roelof Nederlands eerste ritueel rouwclown bij uitvaarten.

De lezing zal worden gehouden in De Lindenhoeve, Steenenstraat 24 te Oud-Beijerland, de aanvang is 20.00 uur. Meer informatie: Dimensie, tel. 0186-611548 en www.Dimensie.com.

Om bezoekers zo snel mogelijk naar de juiste plek te helpen hebben we een eenmalige vraag:

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

JA NEE