nieuws

Facultatieve
Sponsors

Dieven stelen collectebussen na uitvaart Almere

13 december 2011

De nabestaanden van een 31-jarige man uit Almere zijn deze week slachtoffer geworden van een gewetenloze dief. Na de uitvaart van de man is een dief er vandoor gegaan met collectebus waarmee geld was verzameld om de uitvaart te kunnen betalen.

Op Omroep Flevoland noemt de vader van de overleden man het een horrorfilm. Omdat zijn zoon niet was verzekerd voor de uitvaart was inde rouwadvertentie een oproep gedaan om geld te doneren om zo de uitvaart te kunnen bekostigen. Volgens de vader was er een bedrag van 6.500 tot 7.000 euro bij elkaar gehaald.

De collectebussen werden gestolen toen de uitvaartbegeleider bezig was met opruimen van de spullen. De collectebussen zaten in een tas waarin ook papieren en het condoleanceregister zaten. De uitvaartondernemer is ’s avonds nog teruggegaan naar de begraafplaats in de hoop dat de dieven de tas er hadden verstopt om hem later op te halen. Helaas werd de Albert Heijn tas met de spullen niet meer teruggevonden. De familie zal aangifte doen van diefstal en hoopt ondertussen dat de dief mogelijk toch spijt krijgt en in ieder geval de papieren wil teruggeven.
------------------------------------------------------------------------------------------------
Ook geïnteresseerd in nieuws, trends en ontwikkelingen in de uitvaartbranche?
Volg ons op Twitter via @uitvaart!

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >