nieuws

Facultatieve
Sponsors

Dienstverlening Condoleance.nl verbeterd

Vernieuwde website per 1 juli ‘in de lucht’

1 juli 2004


Uitvaart.com heeft vanaf vandaag een vernieuwde versie van Condoleance.nl, de bekende site voor on line condoleren en gedenken. Er is geïnvesteerd in nieuwe soft- en hardware, waardoor de dienstverlening is verbeterd.

Naast de registers voor bekende Nederlanders die zijn overleden, of groepen overledenen zoals de Amerikaanse slachtoffers van 11 september, kent Condoleance.nl ook particuliere registers voor overleden dierbaren. Dit aantal is inmiddels gegroeid tot 1400. Deze basisdienstverlening wordt enigszins veranderd. De eerste zes maanden blijft zo’n register gratis, net als voorheen.

Daarna zijn er twee mogelijkheden: familie kan het register kosteloos printen of bewaren op de eigen computer. Of het register blijft nog een tijdje op Condoleance.nl staan, tegen een kleine vergoeding. De condoleanceperiode gaat dan over in een zogeheten gedenkperiode. Deze bijdrage is nodig voor extra hard- en software om de continuïteit van de site te waarborgen. Voor de exacte tarieven van deze extra service kan de website worden geraadpleegd. Degenen die vóór 1 juli een register hebben geopend, worden schriftelijk van deze verandering in de dienstverlening op de hoogte gesteld.

Door de nieuwe soft- en hardware kan er voortaan ook beter worden gescand op ongewenste reacties op de site. De IP-adressen van mensen met dergelijke reacties worden gelogd en op verzoek doorgespeeld naar politie of justitie, voor eventuele rechtsvervolging. Het doel hiervan is het aantal onnodig kwetsende reacties tot een minimum te beperken en het liefst helemaal uit te bannen.

Klik hier om naar de vernieuwde site te gaan.

Om bezoekers zo snel mogelijk naar de juiste plek te helpen hebben we een eenmalige vraag:

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

JA NEE