nieuws

Facultatieve
Sponsors

Dief steelt haarlok overleden dochter

8 augustus 2014

De familie Rossino uit Abcoude is de wanhoop nabij nu een inbreker er vandoor is gegaan met de haarlok van hun overleden dochter Hanneke (51). Zij overleed bijna een jaar geleden tijdens een ongeluk op haar vakantie. De haarlok was de laatste tastbare herinnering, dat meldt het AD.

De broer van Hanneke legt in het AD uit dat zijn ouders (83 en 85) helemaal ontdaan zijn. Ze waren op vakantie op de Veluwe toen een dief toesloeg in hun huis in Abcoude. De dief ging er vandoor met verschillende sieraden. Maar het meest kostbare wat weg is, is de haarlok. Voor de dief (of dieven) is het helemaal niets waard en daarom hoopt de familie dat de dief toch iets goeds in zich heeft. Ze hopen dat de inbreker er voor zorgt dat de haarlok terug komt.

Het afscheid verliep vorig jaar ook al niet helemaal zoals het hoort, zo meldt het AD. De vriend van Hanneke besloot vlak voor de begrafenis om Hanneke toch te laten cremeren. Haar ouders (van oorsprong Italianen) wilde eigenlijk niet dat ze gecremeerd zou worden, maar haar vriend zette dat toch door. Haar ouders waren erg blij dat ze bij het laatste afscheid nog wel een haarlok mochten afknippen zodat er iets tastbaars over zou blijven van hun dochter.

Het gaat om een inbraak in de Vennicxstraat in Abcoude in de nacht van 15 op 16 juli. De dief of dieven zouden er voor kunnen kiezen om de haarlok per post terug te sturen. Daarmee kunnen ze heel veel onnodig leed en verdriet wegnemen bij de ouders.

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >