nieuws

Facultatieve
Sponsors

DFW Europe toont innovatieve producten met interactieve website

2 maart 2021


Interactieve website DFW Europe

DFW Europe, producent van crematie- en filterinstallaties, lanceert een interactieve website waarbij producten, inclusief de werking glashelder worden getoond op www.dfweurope.com (klik op de oranje knop voor de interactieve site).

De interactieve website is een combinatie van informatie, afbeeldingen, video's en 3D objecten. Na de binnenkomst van de bewegende scene, wordt het voor de gebruiker interactief zodra de 3D modellen worden aangesproken. De gebruiker kan zoomen, roteren en de modellen verplaatsen. Last but not least zijn de ovens ook geanimeerd zichtbaar. De bestaande 3D modellen zijn omgebouwd tot een abstracte variant. Hier krijgt de gebruiker een duidelijke indruk wat ieder onderdeel van de crematie opstelling doet.
De informatie en vertalingen zijn aanpasbaar en uit te breiden. De getoonde informatie is vernieuwend en ideaal voor beheerders van alle crematoria wereldwijd.

DFW Europe bestaat 40 jaar en heeft met name de laatste tien jaar een enorme groei doorgemaakt. Met als nieuwste aanwinst de geheel elektrisch aangedreven DFW Electric, worden inmiddels behalve in Nederland installaties gebouwd voor crematoria in Engeland, Frankrijk, Belgiƫ, Ierland, Zweden, Denemarken, Zwitserland en Duitsland. Tevens zijn de eerste leveringen in Amerika een feit en bestaat grote belangstelling in andere werelddelen.

Duurzaam en kostenbesparend

DFW Europe ontwikkelt en innoveert in een snel tempo. Inmiddels worden crematie- en filterinstallaties gebouwd onafhankelijk de aanwezige energiebron. Met andere woorden, installaties die werken op gas, Bio-olie, of elektriciteit. Met name de DFW Electric is een prachtig antwoord op de groeiende vraag naar duurzaamheid. De DFW Electric wordt volledig elektrisch verwarmd waarbij de energie geleverd wordt door het elektriciteitsnet of bijvoorbeeld door zonnepanelen. De oven is minder milieubelastend en energiezuiniger dan de gasgestookte oven. Bij gebruik van groene energie kan de oven CO2 neutraal werken.

Met de interactieve website die nu wordt gelanceerd kunnen belangstellenden de complete installaties, de DFW Electric, de DFW6000, de DFW4000 en de dierencrematie-installatie DFW100 van binnen bekijken en de werking van dichtbij en overzichtelijk aanschouwen.


Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaar



Nee, ga verder >