nieuws

Facultatieve
Sponsors

Detroit (VS): Vrouw per ongeluk gecremeerd

10 september 2010

Een uitvaartondernemer in het Amerikaanse Detroit heeft een wel heel pijnlijke vergissing gemaakt. Local 4 meldt dat de ondernemer de overleden moeder per ongeluk een paar dagen voor de uitvaartplechtigheid heeft gecremeerd.

De familie had met de uitvaartondernemer afgesproken dat er een plechtigheid zou worden gehouden waarbij de kist open zou zijn. Familieleden en vrienden van de vrouw zouden op die manier de kans krijgen om afscheid te nemen. Toen de familie twee dagen voor de dienst de kleding kwam brengen waarin de vrouw zou worden opgebaard kwam de fout naar voren. Door een administratieve blunder bleek de ondernemer iets te voortvarend aan het werk te zijn gegaan.

De familie is zeer ontdaan door de situatie. Ze hebben geen afscheid kunnen nemen van hun moeder. De ondernemer heeft de familie direct 25.000 dollar cash aangeboden maar dat aanbod heeft de familie afgewezen. Ze zullen op een andere plaats alsnog een uitvaartplechtigheid houden. Inmiddels hebben ze een advocaat in de arm genomen om te kijken hoe de ondernemer kan worden aangepakt.

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >