Wij verzorgen uitvaarten
bekijk de reviews

Overlijden melden: 088 - 848 82 27

Den Hollandsche Gedenktekens Ochten verhuist

donderdag 24 september 2019

Den Hollandsche Gedenktekens in Ochten verhuist deze maand vanaf de Mercuriusweg 46 naar een nieuwe locatie om de hoek. Binnenkort kunnen klanten van Den Hollandsche terecht in het pand van Begrafenisonderneming Van Leusden, eveneens aan de Mercuriusweg in Ochten. Hier heeft Den Hollandsche de beschikking over een eigen adviesruimte waar mensen terecht kunnen voor advies en ontwerp van een persoonlijk grafmonument.

Regionale bereikbaarheid

De reden voor de verhuizing van de winkel in Ochten is dat deze qua locatie en uitstraling niet meer past binnen de visie van Den Hollandsche Gedenktekens. Het bedrijf wil namelijk een betere landelijke dekking creëren met een mix van grotere en kleinere inspiratiewinkels. De grotere inspiratiewinkels beschikken bijna allemaal over een inspiratietuin en zijn gevestigd vlakbij grotere steden. Daarnaast bieden de kleinere inspiratiewinkels juist een goede regionale bereikbaarheid.

“Al sinds jaar en dag komen families uit Ochten en omliggende regio’s bij ons voor het maken van een persoonlijk grafmonument. Voorheen onder de naam Artifex Grafmonumenten, en sinds 3 jaar onder de naam Den Hollandsche Gedenktekens. We zijn zeer verheugd met het feit dat ik nu een mooie ruimte mogen gebruiken bij Begrafenisonderneming Van Leusden. Het is een prettige locatie waar ik families talloze ideeën en voorbeelden kan laten zien, en daarnaast kan ik met de familie een mooi ontwerp maken.” Aldus Ben Dammers, adviseur grafmonumenten - Den Hollandsche Ochten.

Inspiratietuin met grafmonumenten

Wanneer mensen uit Ochten en omgeving graag veel voorbeelden in het echt willen zien, dan kunnen zij daarvoor terecht bij de winkel in het nabijgelegen Elst, op slechts 20 minuten rijden. In Elst beschikt Den Hollandsche namelijk over een grote inspiratiewinkel en -tuin, waar bezoekers meer dan 500 voorbeelden van grafstenen en grafmonumenten in de buitenlucht kunnen bekijken.

Open op afspraak

Mensen die in deze regio advies willen over een gedenkteken, zijn vanaf nu op afspraak welkom aan de Mercuriusweg 5B in Ochten. Meer informatie over openingstijden en het maken van een afspraak is te vinden op www.denhollandsche.nl/ochten

Print deze pagina

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219 Dag en nacht bereikbaar Nee, ga verder