nieuws

Facultatieve
Sponsors

Den en Rust kiest ook voor dienstverlening van Memoria Media

25 september 2009

Eindhoven – Begraafplaats en crematorium Den en Rust te Bilthoven gaat als eerste in het midden van het land in samenwerking met Memoria Media DVD-opnamen maken van uitvaartplechtigheden en die live uitzenden via het internet.

Familie en vrienden in het buitenland, mensen die moeilijk ter been of bedlegerig zijn of door andere omstandigheden geen gelegenheid hebben persoonlijk naar een uitvaart te komen, kunnen voortaan live de uitvaart bijwonen via uitvaartbijwonen.nl.
Nabestaanden ontvangen hiervoor een unieke code die toegang geeft tot de internet uitzending. De online geregisseerde beelden worden ook op DVD beschikbaar gesteld zodat de nabestaanden een passende herinnering hebben aan deze laatste unieke momenten.

“Dat is het mooie aan de dienstverlening van Memoria Media “ vertelt Guus Temming, directeur van begraafplaats en crematorium Den en Rust. “ Wij maken al langer DVD-opnamen, ook net als Memoria Media met meerdere camera’s. Een goede film maken is echter een hele belasting voor onze medewerkers, zeker als je daarbij streeft naar topkwaliteit. Memoria Media heeft een uitstekend systeem dat volledig op afstand wordt bestuurd met daarbij een optimale kwaliteit dat bij onze kwaliteitsnormen past en dat zonder enige arbeid van ons,” aldus Temming.

“Memoria Media is verheugd over de samenwerking met begraafplaats en crematorium Den en Rust,” vertelt Erwin Wullems, directeur van Memoria Media. “Het verzorgen van een uitvaart is een vak. Het maken van een mooie uitvaartfilm is dat ook. Met deze samenwerking geven wij nabestaanden extra mogelijkheden een uitvaart te beleven,” aldus Wullems.

Memoria Media heeft haar DVD-opnamen en internetuitzending al beschikbaar in de plaatsen Dordrecht, Breda, Oost-Groningen en Dieren. Tevens levert zij uitgebreide audiovisuele media toepassingen specifiek gericht op de uitvaartbranche.

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >