nieuws

Facultatieve
Sponsors

Demissionair premier Mark Rutte spreekt grote waardering uit voor uitvaartbranche (video)

12 februari 2021


Demissionair minister-president Mark Rutte bezocht gistermiddag het DELA-crematorium en -uitvaartcentrum Rhijnhof. Hij wilde weten hoe het met de uitvaartbranche gaat, nu wij noodgedwongen door de coronapandemie heel anders moeten werken dan in gewone tijden.

“Het bezoek van Mark Rutte is voor ons als branche een erkenning voor het vele werk dat wij verricht hebben onder de moeilijke omstandigheden waar wij allen mee te maken hebben,” aldus Edzo Doeve, algemeen directeur van coöperatie DELA.

Rutte zelf sprak een videoboodschap in voor alle medewerkers in de uitvaartbranche.

Doeve vervolgt: “Met een enorme toewijding staan wij de nabestaanden bij in deze moeilijke tijd. We lieten de minister-president zien hoe wij werken en hoe we ons, als branche, voorbereiden op de derde golf die in aantocht lijkt. Ook stonden we stil bij het verdriet van nabestaanden, die afscheid moeten nemen op een andere manier dan normaal. We voelen met de nabestaanden mee en staan voor hen klaar om hen te steunen en iedere uitvaart waardig te laten verlopen, ook wanneer het heel druk gaat worden.”


Bij het bezoek waren aanwezig Jeanet de Groot, bestuurslid van de BGNU, Edzo Doeve, algemeen directeur DELA en Roland de Groot, locatiemanager van Rhijnhof DELA.


Kijk voor uitgebreide informatie over het thema uitvaart in Leiden op www.uitvaart-leiden.nl.

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >