nieuws

Facultatieve
Sponsors

DELA vervangt na vijf jaar defibrillators in alle vestigingen

28 januari 2009

Eindhoven, 28 januari 2009 – In alle rouwcentra en crematoria van DELA in België en Nederland worden de komende weken de defibrillators vervangen die hier vijf jaar geleden zijn geïnstalleerd.

Met honderdduizenden nabestaanden en rouwenden die jaarlijks een van de ruim honderd DELA-vestigingen bezoeken, is EHBO een belangrijk punt van aandacht. Daarom zijn niet alleen alle medewerkers van DELA bij rouwcentra en crematoria gecertificeerd, maar dat ook – al in 2004- alle vestigingen zijn voorzien van professionele defibrillators. Om ‘ouderdomsverschijnselen’ bij de apparatuur te voorkomen is in 2008 besloten de defibrillators in het eerste kwartaal van 2009 te vervangen

Het aantal malen dat defibrillators daadwerkelijk moeten worden ingezet is gelukkig uiterst beperkt. Toch ondersteunt DELA de oproep van collega-uitvaartverzekeraar Monuta van harte om deze apparatuur te plaatsen. Monuta maakte deze week bekend zijn centra met defibrillators uit te gaan rusten.

Over DELA
Ruim 100 vestigingen, zo’n 1.000 medewerkers en 3 miljoen verzekerden maken coöperatie (zonder winstoogmerk) Draagt Elkanders Lasten (DELA) marktleider in de Benelux. DELA helpt mensen al 70 jaar tegen een eerlijke prijs met repatriëring, opvang, begrafenis, crematie, nazorg en financiële diensten op deze terreinen. Nabestaanden waarderen de dienstverlening met een negen. DELA heeft het Keurmerk Uitvaartwezen. Sinds 2006 is DELA hoofdsponsor van het Nationaal Dames Volleybalteam.

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >