nieuws

Facultatieve
Sponsors

DELA verlaagt premie uitvaartverzekering met 15%

24 februari 2009

Eindhoven, 24 februari 2009 – Met ingang van 2 maart verlaagt DELA de premie van de DELA Uitvaartverzekering met gemiddeld 15%. Zo is voor nóg meer mensen een uitvaartverzekering betaalbaar. DELA vindt namelijk vanuit haar oorsprong dat iedereen recht heeft op een waardig afscheid.

Kostenbesparing

DELA biedt naast een naturaverzekering ook een kapitaalverzekering die via assurantietussenpersonen kan worden afgesloten. De verlaging heeft betrekking op de kapitaalverzekering en is mogelijk dankzij een verlaging van de kosten. DELA Intermediair, een relatief nieuw verkoopkanaal van DELA, heeft haar efficiency weten te vergroten. Bovendien houden de nieuwste sterftetafels er rekening mee dat mensen steeds ouder worden en dus langer premie betalen. Martin de Jong, directeur DELA Intermediair: ‘De kostenbesparing die we hebben gerealiseerd, deelt DELA graag met haar klanten en tussenpersonen.’ De verlaagde premie geldt voor nieuwe polissen, verhogingen en bijschrijvingen op de DELA Uitvaartverzekering.



Aangepaste voorwaarden

Naast de verlaging van de premie heeft DELA de voorwaarden van de DELA Uitvaartverzekering aangepast:

De DELA Uitvaartverzekering kent nu ook een voorzorgregeling. Hierdoor kunnen terminale patiënten het verzekerde bedrag al vóór het overlijden laten uitkeren. Zo kan de verzekerde dit bedrag zelf besteden naar zijn of haar eigen wensen.
Ook is een nazorgregeling toegevoegd. Nabestaanden zijn verzekerd van hulp van de DELA nazorgconsulent als DELA de uitvaart regelt en verzorgt. Deze consulent neemt nabestaanden vele zorgen uit handen en staat hen met raad en daad terzijde.
Ten slotte kunnen verzekerden voortaan profiteren van 10% korting op de uitvaartnota als zij de uitvaart door DELA laten regelen en verzorgen. Dit geldt voor het totale gedeelte van de uitvaart dat wordt bekostigd met de DELA Uitvaartverzekering.


Over DELA
Ruim 100 vestigingen, zo’n 1.000 medewerkers en 3 miljoen verzekerden maken coöperatie (zonder winstoogmerk) Draagt Elkanders Lasten (DELA) marktleider in de Benelux. DELA helpt mensen al 70 jaar tegen een eerlijke prijs met repatriëring, opvang, begrafenis, crematie, nazorg en financiële diensten op deze terreinen. Nabestaanden waarderen de dienstverlening met een negen. DELA heeft het Keurmerk Uitvaartwezen. Sinds 2006 is DELA hoofdsponsor van het Nationaal Dames Volleybalteam.

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaar



Nee, ga verder >