nieuws

Facultatieve
Sponsors

DELA verhoogt tarieven (3e keer binnen 1 jaar)

18 juli 2023

DELA is genoodzaakt haar tarieven voor crematiediensten te verhogen. Dat blijkt uit een newsflash die namens alle locaties naar uitvaartondernemers is gestuurd vandaag. Als reden noemt DELA de aanhoudende kostenstijgingen en inflatie. Na de tariefsverhoging van 15 augustus 2022 en 1 januari is dit de 3e tariefsverhoging binnen 1 jaar. Lees hieronder het persbericht van DELA.

Persbericht DELA

Als coöperatie ligt onze focus op het nakomen van onze beloftes aan onze leden: waardevaste uitvaarten tegen een premie die we zo laag mogelijk houden. Daarom kijken we continu kritisch naar onze bedrijfsvoering en sturen we indien nodig bij.

De inflatie blijft langer op een hoger niveau dan vooraf ingeschat. Daarom hebben we twee tarieven per 1 augustus 2023 verhoogd. De tarieven voor crematies met gebruik van accommodatie worden verhoogd met € 75 en voor gebruik van de accommodatie zonder crematie met € 50.

Voor onze leden met DELA UitvaartPlan in diensten, waarbij een pakket uitvaartdiensten is verzekerd, verandert er per 1 augustus niets.

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaar



Nee, ga verder >