nieuws

Facultatieve
Sponsors

DELA transformeert naar leden gedreven aanpak

2 augustus 2023

Op 30 juni jl. kondigde DELA 'de grootste transformatie' uit haar geschiedenis aan. Niet via een persbericht maar via een LinkedIn post van een van haar recruiters. En de grootste transformatie uit de geschiedenis van Nederlands marktleider is natuurlijk voor alle uitvaartprofessionals interessant. Inmiddels is er weer een update. Wederom niet via een persbericht maar via een van DELA recruiters op Linkedin. De essentie: Coöperatie DELA transformeert naar een leden gedreven ‘way of working’

Waarom?

DELA wil graag meer voor haar leden betekenen en nieuwe dienstverlening lanceren die DELA dé partij maken voor vragen, producten en diensten rondom overlijden en 'doorgeven'. "van rouwverwerking tot nalatenschap regelen, van herinneringen vastleggen tot een huis na een overlijden ‘ontspullen".

De afgelopen maanden hebben DELA's recruiters 22 mensen aangenomen die onderdeel worden van 3 ontwikkelteams, die een belangrijke rol zullen spelen bij het initiëren van een "aanzienlijke beweging". Deze ontwikkelteams zijn gericht op de domeinen Afscheid & Uitvaart, Luisterend Oor en Rouw & Verwerking. Zij zullen de Design Thinking-methode (Double Diamond) gebruiken om onderzoek te doen en te ontwerpen, met als doel nieuwe proposities te ontwikkelen: producten en diensten voor DELA's leden. Uiteindelijk moeten 'schaalbare proposities worden geïmplementeerd'. Vanaf september starten de ontwikkelteams met innovatie en ontwikkeling binnen DELA om zo leden gedreven te werken.

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaar



Nee, ga verder >