nieuws

Facultatieve
Sponsors

DELA nieuwe sponsor Uitvaart.nl

22 maart 2006

DELA Uitvaart heeft onlangs een sponsorcontract getekend met Uitvaart.Com. Inhoud van het sponsorcontract is dat alle vestigingen van DELA te vinden zijn in de adressengidsen van Uitvaart.nl. Tevens zal DELA vermeld worden op Uitvaartverzekering.com. Met het tekenen van het sponsorcontract bevestigt DELA het belang van een onafhankelijke website met uitvaartinformatie voor consumenten. Uitvaart.Com haalt met DELA niet alleen een sterke en gerenommeerde partij uit de uitvaartbranche in huis, maar ook een van de meest bekende uitvaartorganisaties in Nederland.

DELA is gespecialiseerd in de verzekering en verzorging van begrafenissen en crematies en heeft bijna 70 jaar ervaring. Jaarlijks verzorgt DELA zo’n 30.000 uitvaarten in Nederland en België. Dit doet ze voor zowel verzekerden als niet-verzekerden. Communicatiemanager Martin Kersbergen: "Jaarlijks krijgen wij van vele families het vertrouwen om de uitvaart van hun dierbare te verzorgen. Om aan alle wensen tegemoet te kunnen komen, wil DELA voorlichting over keuzemogelijkheden rondom de uitvaart stimuleren. Dat doen we onder meer via onze eigen sites, Dela.nl en Uitvaartkompas.nl en ons ledenmagazine Kroniek. Maar we vinden het tevens belangrijk om goed vertegenwoordigd te zijn op een website waar veel van onze collega's zich ook presenteren. Dat was een van de overwegingen om te kiezen voor sponsoring van Uitvaart.nl."

Representatief en onafhankelijk
Met de opname van de vestigingen van DELA wordt de adressengids van Uitvaart.nl een steeds completere afspiegeling van de Nederlandse uitvaartbranche. Dat is een belangrijke bijdrage aan de missie van Uitvaart.nl. Peter van Schaik, directeur van Uitvaart.com: "Met Uitvaart.nl tracht ik consumenten zo breed en volledig mogelijk voor te lichten over de keuzes die men heeft bij het inrichten van de laatste levensfase. Het is dan belangrijk dat een aansprekende partij als DELA met uitvaartcentra door het hele land, ook vindbaar is op de site." Ondanks de sponsoring zal Uitvaart.Com geheel onafhankelijk blijven. Van Schaik: "DELA is niet de enige die de site ondersteunt. Ook concurrenten van DELA sponsoren de site, zoals de Facultatieve Groep, de PC Hooft Groep en De NUVU. Deze tegengestelde belangen waarborgen de redactionele onafhankelijkheid van de site.

Over DELA
Ruim 100 vestigingen, zo’n 1.000 medewerkers en 2,7 miljoen verzekerden maken DELA marktleider in de Benelux. DELA is een coöperatie die mensen al bijna 70 jaar helpt met repatriëring, opvang, begrafenis, crematie, nazorg en financiële diensten op deze terreinen. Als marktleider is DELA sterk in beweging. DELA ontwikkelt nieuwe producten en diensten. De organisatie groeit autonoom en door middel van overnames. Momenteel veranderen de uitvaartcentra en crematoria in sfeervolle vestigingen en op het hoofdkantoor wordt alles gereed gemaakt om optimaal te kunnen flexwerken.

Over Uitvaart.Com
Uitvaart.Com is een Amsterdams bedrijf dat verantwoordelijk is voor een aantal websites rondom het levenseinde. Zo exploiteert Uitvaart.Com de internetsites Uitvaart.nl, Uitvaartbranche.nl, Condoleance.nl, Dood.nl, Uitvaartverzekering.com en Thanos.org. Tevens beheert Uitvaart.Com het meldnummer voor overlijdensmeldingen 0800-STERFGEVAL (0800-7837343). Directeur/eigenaar is P.R.A. van Schaik. Uitvaart.Com is gevestigd op het Amsterdam Science Park.

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >