nieuws

Facultatieve
Sponsors

DELA neemt Uitvaartonderneming Dordrecht en Omstreken over

15 maart 2024

Uitvaartonderneming Dordrecht en Omstreken zal voortaan onder de vleugels van coöperatie DELA zal opereren. Dat blijkt uit een artikel op Dordt Centraal. Harry de Jong, die 27 jaar lang aan het roer stond van het familiebedrijf dat hij van zijn vader erfde, heeft besloten het bedrijf van de hand te doen. "Het leiden van ons familiebedrijf was altijd een bron van grote vreugde en passie voor mij", deelt Harry de Jong mee. Deze beslissing volgt na een diepgaande periode van reflectie.

Harry de Jong heeft zijn jeugd doorgebracht te midden van de bedrijvigheid van het uitvaartbedrijf van zijn vader, Kees, bekend in Dordrecht als Kees Kist. Het bedrijf, dat ooit startte in het familiehuis aan de Koningin Wilhelminastraat waar de uitvaartkisten werden bewaard, kende een aanzienlijke professionalisering onder leiding van Kees. In 1997 verhuisde het bedrijf naar het huidige adres aan de Nassauweg 190, een verhuizing geleid door Harry en zijn broer Ad, die het bedrijf van hun vader overnamen. Sinds het overlijden van Ad in 2018, heeft Harry samen met zijn vrouw Liselotte, die als zijn rechterhand fungeerde, het bedrijf voortgezet. Na zes jaar hebben zij besloten om de uitvaartonderneming van de hand te doen.

Harry de Jong benadrukt dat er voor hem slechts één partij in aanmerking kwam voor de overname van hun onderneming: "DELA was voor mij de enige logische keuze om ons bedrijf aan over te dragen. Ik had er volledig vertrouwen in dat onze organisatie en medewerkers in goede handen zouden zijn bij hen." De samenwerking tussen de familie De Jong en DELA, die meer dan vijftig jaar beslaat, heeft altijd gekenmerkt gestaan door wederzijds respect en een vergelijkbare werkwijze. DELA uit haar enthousiasme over het verkregen vertrouwen en de overname, die voor de inwoners van Dordrecht veelbelovende toekomstperspectieven opent.

Lees hier het artikel op Dordt Centraal.

Kijk voor uitgebreide informatie over het thema uitvaart in Dordrecht op www.uitvaart-dordrecht.nl.

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaar



Nee, ga verder >