nieuws

Facultatieve
Sponsors

Dela neemt Uitvaartcentrum Daemen over

Samenwerking versterkt positie in Zuid-Limburg

22 november 2007

Eindhoven, 22 november 2007 – Uitvaartcentrum Daemen en landelijke uitvaartorganisatie Dela gaan samen verder. Daemen is actief in de regio Zuid-Limburg. Met de overname versterkt Dela haar positie in de thuismarkt.

Daemen verzorgt met 7 vaste en 12 tijdelijke werknemers ongeveer 450 uitvaarten per jaar in de regio. De uitvaartonderneming heeft een eigen uitvaartcentrum in Elsloo en eigen opbaarcentra in Beek en Meerssen. De samenwerking betreft een overname door Dela waarbij de continuïteit van Daemen gewaarborgd blijft. De naam Uitvaartcentrum Daemen bv verandert niet.

Edzo Doeve, algemeen directeur van Dela: “De overname past in de algemene strategie van Dela om te groeien, ook in de gebieden die wij zien als onze thuismarkt. Daemen is een gerenommeerde regionale speler met een gezond rendement en jarenlange ervaring in de uitvaartverzorging. Dankzij deze overname kunnen wij onze verzekerden in Zuid-Limburg extra zorg en extra faciliteiten bieden.”

Paul Daemen, directeur van Daemen: “Vorig jaar hebben wij een aantal uitvaarten voor Dela verzorgd, de samenwerking verliep dermate prettig dat ik mijn bedrijf graag zie verder gaan met Dela. Daarnaast profiteren onze klanten van de landelijke schaalvoordelen van Dela en helpt het ons verdere groei te realiseren.” Paul Daemen blijft statutair directeur van Uitvaartcentrum Daemen bv. “Wij blijven samen met onze gewaardeerde medewerkers garant staan voor onze bekende kwaliteit en service.”

Om bezoekers zo snel mogelijk naar de juiste plek te helpen hebben we een eenmalige vraag:

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

JA NEE