nieuws

Facultatieve
Sponsors

DELA neemt Belgische verzekeringsportefeuille Hooghenraed over

17 juli 2017

Coöperatie DELA heeft overeenstemming bereikt met Hooghenraed Levensverzekeringen N.V. over overdracht van hun Belgische verzekeringsportefeuille.

Hooghenraed Levensverzekeringen N.V. uit Baarn, dat werkt onder een Nederlandse vergunning, draagt zo’n 49.000 uitvaartpolissen over. Alle rechten van verzekerden blijven volledig gehandhaafd. De klanten krijgen in DELA België het aanspreekpunt.

Hooghenraed besloot eerder dit jaar geen nieuwe verzekeringen meer te verkopen en zocht daarom naar een oplossing voor de bestaande klanten. Door de overgang zijn de belangen van de klanten optimaal gewaarborgd, laat Hooghenraed weten in een persbericht.

DELA België

“Wij zijn verheugd om onze klantenbasis uit te breiden en staan met een stevige organisatie in België klaar om onze nieuwe klanten te verwelkomen en te servicen vanuit onze kantoren in Luik en Antwerpen”, aldus Marysia Kluppels van DELA België.

Reageer op dit artikel

Reacties:


30 augustus 2018 om 20:35

Rousseau Albert

Ik en mijn vrouw hebben een overlijding verzekering bij Hooghenraed hoe komt het dat wij niet zijn in kennis zijn gesteld door de overname van Dela


Uw reactie op dit artikel