nieuws

Facultatieve
Sponsors

DELA meest gewaardeerde verzekeringsmerk

1 december 2009

Eindhoven, 1 december 2009 – Uit onderzoek van EURIB/European Institute for Brand Management, dat onlangs onderzoek deed naar De meest onmisbare merken van Nederland, blijkt dat DELA het meest gewaarde verzekeringsmerk is.

Dela scoort een onmisbaarheid van 19 procent. Daarmee laat de verzekeraar alle andere van oorsprong verzekeringsgerichte bedrijven achter zich in de top-47 van financiële dienstverleners. Univé soorde (14%) onmisbaarheid, Centraal Beheer (13%), Nationale Nederlanden en Achmea (12%), Aegon en Interpolis scoren (11 %). Slechts 1 procent van de Nederlanders wil Ditzo niet missen, ondanks de miljoenen reclamegeld die in het merk zijn gestopt.

Bij de banken staat de internetafrekendienst iDeal op 1 met een score van 48 procent, gevolgd door Rabo (47%) en ING, die door 38 procent van de Nederlanders als onmisbaar wordt ervaren.Over DELA
Ruim 100 vestigingen, zo’n 1.000 medewerkers en 3 miljoen verzekerden maken de coöperatie Draagt Elkanders Lasten (DELA) marktleider in de Benelux. DELA helpt mensen al ruim 70 jaar tegen een eerlijke prijs met repatriëring, opvang, begrafenis, crematie, nazorg en financiële diensten op deze terreinen. Nabestaanden waarderen de dienstverlening met ruim een negen. DELA heeft het Keurmerk Uitvaartwezen. Sinds 2006 is DELA hoofdsponsor van het Nationaal Dames Volleybalteam.

Om bezoekers zo snel mogelijk naar de juiste plek te helpen hebben we een eenmalige vraag:

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

JA NEE