nieuws

Facultatieve
Sponsors

DELA innoveert met nieuwe persoonlijke campagne

4 november 2013


JullieVerhaal.nl laat Facebook-gebruikers in een persoonlijke animatiefilm het verhaal zien achter vriendschappen en relaties.

Na de (inter)nationaal geprezen ‘mooie woorden’-campagne lanceert coöperatie DELA vandaag een grensverleggend vervolg. JullieVerhaal.nl laat Facebook-gebruikers het verhaal zien achter vriendschappen en relaties in een persoonlijke animatiefilm. Met de film vertel je elkaar dat je de vriendschap of relatie waardevol vindt. DELA bouwt daarmee voort op de beweging van vorig jaar, waarin de coöperatie Nederland met succes aanmoedigde om (vandaag nog) mooie woorden te delen.

Hoogst persoonlijk
Bijzonder in het nieuwe initiatief is onder meer de unieke koppeling van twee verschillende Facebook-profielen, die voor iedere gebruiker een persoonlijke film oplevert. De scènes uit de film worden bepaald aan de hand van informatie die de hoofdrolspelers op Facebook hebben gedeeld. Ook kan informatie aan diverse scènes worden toegevoegd. De animatiefilm wordt extra persoonlijk doordat de animaties zijn afgeleid van een profielfoto van de hoofdrolspelers. De conclusie van de film: ‘Elk verhaal verdient een mooi einde.’

Verhalen delen
‘Elk verhaal verdient een mooi einde’ verwijst naar onze dienstverlening en de mogelijkheid je daarvoor te verzekeren. Maar we zijn bovenal een coöperatie die gelooft dat we er zijn voor elkaar. En dat laat dit nieuwe initiatief zien,” legt Martin Kersbergen uit namens coöperatie DELA. “Net als vorig jaar vertellen we niet ons eigen verhaal maar bieden we andere mensen de mogelijkheid om hun verhaal te delen met de personen die belangrijk zijn in hun leven. We ontwikkelden een initiatief voor Facebook. Nederland telt ruim 8 miljoen actieve Facebook-gebruikers en circa 80% van hen gebruikt dit medium dagelijks. Dit geeft de mogelijkheid volstrekt anders te werk te gaan. Zo konden we informatie uit twee profielen verwerken tot één verhaal en deel je met elkaar je eigen levensverhaal. Dat is prachtig.”

Bijzonder gedachtegoed
De nieuwe campagne is een vervolg op een van de meest bekroonde campagnes uit de Nederlandse reclamegeschiedenis. Zo werd DELA uitgeroepen tot ‘adverteerder van het jaar’ en won een internationaal prestigieuze Grand Prix in Cannes. Ogilvy is ook dit jaar verantwoordelijk voor het creatieve concept. “Op basis van het bijzondere gedachtegoed van DELA zochten we naar een platform om het publiek opnieuw de kans te geven mooie verhalen met elkaar te delen,” zegt Darre van Dijk, creatief directeur bij Ogilvy. “En niet zomaar mooie verhalen. Het concept en de uitvoering moesten wederom compromisloos zijn. JullieVerhaal.nl vormt het hart van dit nieuwe initiatief. De mooiste verhalen zullen uiteindelijk in de bioscoop worden vertoond.”

Over coöperatie DELA
DELA is een coöperatie die zich richt op de continuïteit van het leven. Om leden en hun families de toekomst zo onbezorgd mogelijk tegemoet te laten zien, biedt DELA iedereen praktische dienstverlening en financiële zekerheid. www.dela.nl

Reageer op dit artikel

Reacties:


nog geen reacties
Uw reactie op dit artikel

Om bezoekers zo snel mogelijk naar de juiste plek te helpen hebben we een eenmalige vraag:

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

JA NEE