nieuws

Facultatieve
Sponsors

DELA Fonds steunt Stichting Make A Memory

1 juli 2010


Het DELA Fonds doneert € 50.000,- aan Stichting Make a Memory. Deze stichting maakt foto’s voor familie van terminaal zieke, stervende of overleden baby’s en kinderen tot en met 16 jaar. De fotografie vindt plaats in ziekenhuizen, verzorgingshuizen of thuis. De ouders betalen hiervoor niets. De professionele fotografen werken namelijk allemaal belangeloos mee. Het DELA Fonds draagt deze stichting een warm hart toe.

Dierbare herinnering
Make a Memory creëert dierbare herinneringen. “Herinneringen zorgen ervoor dat mensen de draad van het leven sneller kunnen oppakken wanneer een dierbare is overleden. De foto’s van Make a Memory helpen hierbij, dat blijkt uit de vele dankbare en hartverwarmende reacties van ouders en familie” aldus Mia van Eijl van het DELA Fonds. “Daarom hebben we besloten om een forse donatie aan de Stichting te geven, zodat zij haar prachtige werk nog verder landelijk kan uitbouwen. Ook willen we hiermee de vele vrijwilligers die bij Make a Memory betrokken zijn bedanken en stimuleren om vooral zo door te gaan.” Naast een financiële bijdrage door het DELA Fonds, houden medewerkers van DELA op 8 oktober een sponsorfietstocht. De opbrengsten hiervan gaan ook naar Make a Memory.

Over het DELA Fonds
Stichting DELA Fonds is in 2007 door DELA opgericht om de oorspronkelijke gedachte ‘Draagt Elkanders Lasten’ vorm te geven middels vrijwilligerswerk door leden en medewerkers van de coöperatie DELA. Het goede doelen fonds geeft met name financiële steun aan initiatieven die gericht zijn op zingeving, op het behouden of vormgeven van tradities en rituelen, het doorgeven van levensverhalen en het stimuleren van het vermogen om te herinneren. Iedereen kan een aanvraag indienen bij het DELA Fonds op www.delafonds.nl.

Om bezoekers zo snel mogelijk naar de juiste plek te helpen hebben we een eenmalige vraag:

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

JA NEE