nieuws

Facultatieve
Sponsors

DELA en Universal brengen CD Afscheid uit

7 januari 2005


Op 7 januari ligt de cd Afscheid in de winkels. De cd is een gezamenlijk initiatief van platenmaatschappij Universal en uitvaartverzekeraar DELA. Op de cd staan in totaal 19 Nederlandstalige nummers met betrekking tot afscheid en overlijden, waaronder ‘Afscheid nemen bestaat niet’ van Marco Borsato, ‘Stil in mij’ van Van Dik Hout en ‘Vlieg met me mee’ van Trijntje Oosterhuis.

Aanleiding
Aanleiding voor het uitbrengen van de cd is het populaire televisieprogramma Doodnormaal, dat zondagavond op RTL4 wordt uitgezonden. In het programma vertellen iedere week bekende Nederlanders openhartig over hun visie op de dood en hun eigen begrafenis of crematie. DELA is overigens al lange tijd bekend met muziek rondom de uitvaart; DELA houdt al jaren de Uitvaartmuziek Top 50 bij, een interactieve lijst met uitvaartmuziek.

Giro 555
De cd Afscheid wordt niet alleen in de platenzaak verkocht, vanaf volgende week is de cd ook via www.dela.nl te verkrijgen. De opbrengst van cd’s die via de website van DELA verkocht worden gaat in zijn geheel naar giro 555 van de Samenwerkende Hulporganisaties (SHO) voor noodhulp in Azië.

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >