nieuws

Facultatieve
Sponsors

Deelnemer Uitvaartbranche.nl winnaar Rabo Award

1 december 2006

HAARLEM- Op woensdag 29 november 2006 heeft Marleen Verspoor uit Heemstede in de Philharmonie in Haarlem de Rabobank Netwerk Award ontvangen uit handen van de Haarlemse burgemeester Mr.B.B.Schneiders.
De gala-bijeenkomst werd georganiseerd ter ere van het 5-jarig bestaan van het netwerkplatform Business to Business.

Van de oorspronkelijk 10 genomineerde ondernemers bleven er uiteindelijk drie over en op de avond zelf werden bedrijfsfilms getoond met interviews van de kandidaten. Aan de hand hiervan werd een juryrapport opgesteld en bekend gemaakt wie de winnaar was.

Marleen Verspoor heeft drie jaar geleden haar eigen bureau opgericht, Via Verspoor, en richt zich op voorlichting en praktische ondersteuning van nabestaanden. Hiervoor stelt zij Het Nabestaandendossier© samen. Dit dossier wordt tijdens leven samengesteld en bevat alle noodzakelijke gegevens die een executeur of familieleden nodig hebben om de toch al ingewikkelde afwikkeling na een overlijden te versoepelen. Na overlijden biedt zij praktische ondersteuning door nabestaanden te adviseren of door werkzaamheden uit handen te nemen.
Marleen Verspoor heeft een paramedische achtergrond en is tevens professional organizer en mediator bij familieconflicten.

Ook was zij de initiatiefneemster voor de Uitvaartbeurs Haarlem die op 14 oktober jongstleden plaatsvond in de Grote of St.Bavokerk op de Grote Markt in Haarlem.

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaar



Nee, ga verder >