nieuws

Facultatieve
Sponsors

De Wit sluit zich aan bij DELA

Samenwerking versterkt positie in Oost-Gelderland

16 december 2008

Eindhoven, 15 december 2008 – Uitvaartverzorging De Wit gaat een samenwerking aan met landelijke uitvaartorganisatie DELA. Met de voorgenomen samenwerking versterkt DELA haar positie in Oost-Gelderland. De nieuwe organisatie, De Wit DELA B.V. zal verder blijven gaan onder de bestaande handelsnamen Lubbers & de Wit, Van Dalen & De Wit, AUV & De Wit en Over-Betuwe & de Wit.

De Wit is met name actief in de regio groot Arnhem en heeft opbaarcentra in Lobith, Arnhem/Velp, Zevenaar, Lent, Bemmel, Duiven en Pannerden. De Wit verzorgt met 46 werknemers ongeveer 600 uitvaarten per jaar in de regio. Het betreft een strategische samenwerking, waarbij op termijn goede synergievoordelen te verwachten zijn.

Joris Huizinga van DELA: “We zijn erg blij met de samenwerking met De Wit. Door onze krachten te bundelen en te profiteren van elkaars voordelen, kunnen we onze klanten in het oostelijk deel van Gelderland goede zorg, zekerheid en continuïteit bieden. Daarnaast past de samenwerking goed in onze filosofie om te willen groeien in gebieden waarin we nog onvoldoende eigen dienstverlening hebben. De afgelopen jaren breidden we al uit via In Pace DELA in Oldenzaal en Hengelo, Boxtart DELA in Apeldoorn, De Haan & Van de Kamp in Amersfoort, Barbara DELA in Nijmegen, Myosotis in Amstelveen en Goetzee DELA in Rotterdam.”

Marcel de Wit van Uitvaartverzorging De Wit: “De integratie met DELA is voor ons een logische stap om onze hoge ambities op het gebied van groei en professionaliteit ook in de toekomst waar te blijven maken. We hebben het gevoel in DELA de juiste partner gevonden te hebben. Onze naam en identiteit blijft bestaan en klanten profiteren nu ook van de professionaliteit en de landelijke schaalvoordelen van DELA. DELA is op zowel vaktechnisch als op ondersteunend gebied een goede aanvulling op onze organisatie.”


Over DELA
Ruim 100 vestigingen, zo’n 1.000 medewerkers en ruim 3 miljoen verzekerden maken de coöperatieve ledenorganisatie Draagt Elkanders Lasten (DELA) marktleider in de Benelux. DELA helpt mensen al bijna 70 jaar tegen een eerlijke prijs met repatriëring, opvang, begrafenis, crematie, nazorg en financiële diensten op deze terreinen. Het verdriet van een verlies kunnen we niet wegnemen. We kunnen nabestaanden wel helpen de draad van het leven weer zo goed mogelijk op te pakken. Met zorg en praktische dienstverlening. En door de herinneringen aan hun dierbaren levend te houden. Onze kleurrijke, warme uitvaartcentra en crematoria dragen daar aan bij. Nabestaanden waarderen onze dienstverlening met een negen.

Kijk voor de meest uitgebreide informatie over het thema uitvaart in Arnhem op www.uitvaart-arnhem.nl.

Landelijk meldpunt overlijden
088 - 848 82 27
De hele nacht, Direct een dienstdoende uitvaartondernemer aan de lijn