nieuws

Facultatieve
Sponsors

De Wisselwandeling op begraafplaats Dronten (vanavond 19.00 uur)

29 mei 2019

'Een plek vol verhalen', is het thema van de jaarlijkse begraafplaatsdagen rond het laatste weekeind van mei. De gemeente Dronten organiseert op woensdag 29 mei (vandaag) 'De Wisselwandeling'. Prachtige, verdrietige en bijzondere verhalen over De Wissel en van de mensen die er begraven zijn verdienen het om verteld te worden.

Elke avond zijn er twee korte wandelingen over de begraafplaats. De ene wandeling bevat veel technische informatie over alle aspecten van het begraven. De andere wandeling bestaat uit korte herinneringen, muziek, en gedichten, mede verzorgd door nabestaanden.

De wandelingen starten om 19.00 uur bij de ingang van de begraafplaats en duren samen ongeveer 90 minuten. Bij de start wordt de groep gesplitst. Na de eerste wandeling van ongeveer 45 minuten kan de andere wandeling worden gevolgd. Na afloop is er gelegenheid koffie te drinken in het uitvaartcentrum aan De Wissel.

Er kunnen 40 mensen meelopen. Vooraf aanmelden telefonisch via 0321-388325 of via begraafplaats@dronten.nl o.v.v. naam, telefoonnummer en aantal personen.

Er zijn geen kosten verbonden aan ‘De Wisselwandeling’.

Adres: De Wissel 1, Dronten.

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaar



Nee, ga verder >