nieuws

Facultatieve
Sponsors

De vernieuwde Chrysler Pacifica Multi-Hearse van Budget Hearses!

4 juni 2021


Budget Hearses heeft meerdere Chrysler Pacifica’s op voorraad! Ralph van Ravensteijn laat hem u graag zien in onderstaande video.

U leaset de Chrysler Pacifica Multi-Hearse al vanaf € 641,- per maand!
Neem voor een leasetarief op maat vrijblijvend contact op.

Budget Hearses verkoopt, leaset en verhuurt hearses (rouwauto’s) en bijbehorende uitvaartbenodigdheden. Wij bieden nieuwe en gebruikte begrafenisauto’s aan van degelijke premiummerken als Mercedes-Benz, Chrysler, Cadillac, Volvo en Lincoln. Budget Hearses werkt met de hoogst denkbare standaarden van kwaliteit en service: die van onszelf.

Focus op klantbehoefte

Dé kernwaarde van Budget Hearses is dat wij een maatwerkoplossing aandragen voor iedere klantvraag. Daardoor ligt de focus bij ons in eerste instantie minder nadrukkelijk op autoverkoop, maar vooral op de achterliggende vraag of behoefte. Anders gezegd: wij zoeken samen met onze klanten naar de beste oplossing voor hun vraagstuk. Wij verkopen, leasen of verhuren uiteindelijk de wagen die het beste aansluit bij uw wensen en behoeften (en die van uw klanten).

Interesse in deze auto?

Neem contact op met Ralph van Ravensteijn (tel. 06-36538327) of Marc van Ravensteijn (tel. 06-11188184) of stuur een e-mail naar info@budgethearses.com

Budget Hearses
Driek van Erpstraat 39
NL- 5341 AK Oss
The Netherlands (Europe)
www.budgethearses.com

Om bezoekers zo snel mogelijk naar de juiste plek te helpen hebben we een eenmalige vraag:

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

Bel nu 088 605 1219

Dag en nacht bereikbaar

JA NEE