nieuws

Facultatieve
Sponsors

De “Uitvaartmuzikant” genomineerd voor de International Funeral Awards 2004

21 september 2004

De Uitvaartmuzikant uit Wateringen, een bedrijf dat gespecialiseerd is het verzorgen van live muziek bij uitvaartplechtigheden, is afgelopen week genomineerd voor de International Funeral Awards 2004.

De IFA wil een brug slaan tussen professionelen uit de branche én de burger en aldus de drempelvrees voor de dood te doorbreken en bespreekbaar te maken.

De International Funeral Awards werpen een absolute schijnwerper op diegenen die zich dit jaar op een bijzondere manier hebben ingespannen om het funerair gebeuren te verbeteren. Deze awards worden elk jaar uitgereikt aan verschillende bedrijven, in verschillende categorieën, uit de uitvaartbranche.
De Uitvaartmuzikant is genomineerd in de categorie: “Award voor toeleverancier aan de uitvaartsector”; Bedrijven die innoverend bezig zijn in de uitvaartsector.
De awards zullen op zaterdag 16 oktober 2004 uitgereikt worden, tijdens een Grand Gala in De Zuiderkroon te Antwerpen.

De Uitvaartmuzikant is een bemiddelingsbureau voor professionele muzikanten en artiesten, die een specialisatie hebben in het optreden in kerken en uitvaartcentra’s. Dit bureau kan op korte termijn voorzien in verschillende bezettingen, genres, muziekinstrumenten en een gezamenlijk repertoire van meer dan 500 titels. Als extra service kan de Uitvaartmuzikant een biografie van de muzikant en een muziekfragment per e-mail aan nabestaanden sturen, zodat de juiste keus voor een muzikant kan worden gemaakt.

Speciaal voor uitvaartverzorgers en ritueel begeleiders heeft de Uitvaartmuzikant een brochure samengesteld waarin een overzicht van uitvaartmuzikanten vermeld staan. Het “product” live muziek bij een uitvaartplechtigheid wordt hiermee meer tastbaar gemaakt. Hierdoor kan de uitvaartverzorger beter inspelen op de ingezette trend om de uitvaartplechtigheid een meer persoonlijke invulling te geven. De Uitvaartmuzikant kan naast het bestaande repertoire ook een speciaal lied laten schrijven, waarin de overledene centraal staat.

Ook op de uitvaartbeurs hebben uitvaartverzorgers positief gereageerd op de nieuwe brochure en diensten van de Uitvaartmuzikant.

Voor meer informatie kunt u terecht bij:
Evelyn van der Haar-Ozinga

De Uitvaartmuzikant
info@uitvaartmuzikant.nl
www.uitvaartmuzikant.nl

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >