nieuws

Facultatieve
Sponsors

De rouwauto die ondernemers verrast!

25 september 2020


De Chrysler Pacifica Multi-Hearse is de rouwauto die ondernemers verrast! Dankzij de ruime opbergvakken onder de vloer kunt u echt ontzettend veel benodigdheden opbergen.

In deze video neemt Ralph van Ravensteijn u in een snelvaart mee!

Waarom Budget Hearses?

Budget Hearses is uw partner op het gebied van de aan- en verkoop van (gebruikte) rouwauto’s. De achterliggende filosofie bij onze manier van werken is dat rouwauto’s niet duur hoeven te zijn.

Een breed netwerk in de uitvaartbranche en lage overheadkosten resulteren bij Budget Hearses namelijk namelijk in een kwalitatief hoogwaardig product voor een gunstige prijs.

We werken hierbij internationaal, zodat we via diverse kanalen vraag en aanbod in beeld kunnen brengen. Op deze manier vermijden we onnodige toeters en bellen, en voorzien we u in hetgeen dat echt belangrijk is; een kwalitatief product voor een relatief lage prijs. Op deze manier krijgt u écht waard voor uw geld!

Interesse in deze auto?

Neem contact op met Marc van Ravensteijn (tel. 06-11188184) of Ralph van Ravensteijn (tel. 06-36538327) of stuur een e-mail naar info@budgethearses.com

Budget Hearses
Driek van Erpstraat 39
NL- 5341 AK Oss
The Netherlands (Europe)
www.budgethearses.com

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >