nieuws

Facultatieve
Sponsors

De NUVU heeft een nieuwe website op www.nuvu.nl.

17 mei 2002

De Nederlandse Unie Van Erkende Uitvaartondernemingen heeft sinds 14 mei 2002 een geheel vernieuwde website online op
www.nuvu.nl. Het nieuwe ontwerp is van Dim Media Group in Hoogeveen, in nauwe samenwerking met het bestuur van De NUVU.
De website kent drie onderdelen met informatie voor de Nederlandse consument, uitvaartondernemers in het algemeen en de bij De NUVU aangesloten leden in het bijzonder.

De informatie voor de consument is bedoeld om te informeren over de kwaliteit, persoonlijke werkwijze en onafhankelijkheid van de bij deze belangenorganisatie aangesloten uitvaartondernemingen. Verder wordt informatie geboden over het verzorgen van uitvaarten, verzekeringen, De NUVU-gedragscode, Algemene Voorwaarden en kan men eenvoudig nagaan waar een NUVU-ondernemer zich in de omgeving bevindt. Ook wordt aandacht besteed aan de onlangs opgerichte Stichting Klachteninstituut Ombudsman Uitvaartwezen.

De website biedt daarnaast aan uitvaartondernemers in het algemeen informatie over de voordelen van het lidmaatschap bij deze belangenorganisatie. De aangesloten ondernemingen hebben toegang tot een eigen gedeelte op de site, waar zij verenigingsnieuws, trainingsaanbod en een keur aan informatie kunnen vinden.

Tegen het einde van deze zomer hoopt De NUVU de site uit te breiden met een webshop voor de aangesloten ondernemers. Deze webshop is een initiatief van De NUVU-Inkoopcombinatie die tot doel heeft de belangen te behartigen aan de inkoopzijde van de markt.Het zal een marktplaats voor uitvaartprofessionals worden die niet alleen aandacht besteedt aan gevestigde producten, maar ook op het gebied van uitvaartvernieuwing vraag en aanbod snel en efficiƫnt bij elkaar brengt.

Alle aangesloten uitvaartondernemingen verzorgen jaarlijks ruim 40% van alle uitvaarten in Nederland. De organisatie is daarmee de grootste uitvaartverzorger in Nederland.

Info: L.L.L. Noordzij, bestuurslid De NUVU
Telefoon: 0528-234515

Om bezoekers zo snel mogelijk naar de juiste plek te helpen hebben we een eenmalige vraag:

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

JA NEE