nieuws

Facultatieve
Sponsors

De nieuwe opleidingsbrochure van Docendo is uit

3 juni 2015


Ook voor 2015-2016 heeft Docendo een interessant aanbod samengesteld van cursussen en opleidingen voor de uitvaartbranche.

Zomaar een greep uit de brochure: een eendaagse cursus ‘Een authentieke styling: smaakvolle uitstraling in woord en beeld’. Speciaal voor uitvaartverzorgers/uitvaartverzorgsters die voor zichzelf de puntjes op i willen zetten. Of ‘Een persoonlijk woord’, een workshop waar we aan de slag gaan met het schrijven van een welkomstwoord dat direct iets vertelt over de overledene en de nabestaanden. Oefeningen in schrijven en spreken die op de persoon aangepast worden.

Natuurlijk ontmoet u bij ons de bekende vakspecialisten op velerlei gebied; zowel bij Postmortale zorg als bij Uitvaartzorg komen de docenten en trainers hun kennis en kunde overdragen die zij in de praktijk hebben getoetst. Uiteraard voldoet onze opleiding Uitvaartverzorger aan alle hedendaagse eisen die gesteld worden aan het vak en bereiden we u voor op het Nationaal Vakexamen Uitvaartzorg.

Heeft u de opleidingsbrochure nog niet ontvangen? Bel of mail ons gerust: we sturen u direct een exemplaar toe. Op onze website Docendo.nl vindt u onze adresgegevens en de brochure al in digitale vorm.

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaar



Nee, ga verder >