Wij verzorgen uitvaarten
bekijk de reviews

Overlijden melden: 088 - 848 82 27

De Nieuwe Ooster, nu in de winkel!

vrijdag 21 december 2012

De makers van BEGRAVEN is zo gek nog niet, presenteren het eenmalige ThemaTijdschrift:
De Nieuwe Ooster, begraafplaats, crematorium, gedenkpark.

De Nieuwe Ooster in Amsterdam is de grootste, groenste en misschien wel mooiste begraafplaats van Nederland. Op het terrein van de begraafplaats bevindt zich Uitvaartmuseum Tot Zover dat in 2012 vijf jaar bestaat. De Nieuwe Ooster is ook een arboretum, een bomentuin met bijna 600 verschillende bomen.

Eind dit jaar sluit de begraafplaats een grondige verbouwing af. Daarom een ThemaTijdschrift over de rijke geschiedenis, de prachtige architectuur uit vroeger en moderne tijden, de mensen die er werken, de mensen die er komen en het multiculturele karakter van de begraafplaats.

Eberhard van der Laan, burgemeester van Amsterdam:
“Een bezoek aan De Nieuwe Ooster zet aan tot bezinning.”

Olga Zuiderhoek:
“Mensen moet je koesteren, ook als ze zijn overleden.”

Yvonne Brijker, medewerker Aulateam:
“Nee, De Nieuwe Ooster is geen beperkte, benauwende wereld. Het is juist heel groot.”

De Nieuwe Ooster kost € 7,95, heeft 92 pagina’s en is vanaf 21 december te koop in heel Nederland, want De Nieuwe Ooster is weliswaar Amsterdams, maar niet alleen voor Amsterdammers.

Stichting ThemaTijdschriften is in 2010 opgericht door Anja Krabben en Roy de Beunje. Doel van de stichting is het uitbrengen van thematische tijdschriften ter verrijking van kennis op het gebied van cultuur, samenleving en wetenschap. In 2011 is de stichting van start gegaan met de uitgifte van zes tijdschriften Napoleon in Nederland
1811-2011. Meer informatie op: www.thematijdschriften.nl. Eerder dit jaar verschenen 1812, Felis Catus / De huiskat en BEGRAVEN is zo gek nog niet.

Print deze pagina

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219 Dag en nacht bereikbaar Nee, ga verder