nieuws

Facultatieve
Sponsors

De Nationale Bijbeltest 2008 zoekt Enthousiaste deelnemers werkend in de uitvaartbranche

22 september 2008

Het grote succes van de ‘Nationale Bijbeltest’ 2004, 2005, 2006 en 2007 krijgt dit jaar een vervolg. Op maandag 27 oktober tussen 18.30 en 22.30 zijn de opnames van de Nationale Bijbeltest 2008, een productie van Eyeworks en Eye2Eye Media. Het televisieprogramma wordt uitgezonden door de EO in samenwerking met de NCRV, op dinsdag 28 oktober 2008 om 20.30 uur.

Voor deze uitzending zijn we nog op zoek naar enthousiaste deelnemers werkend in de uitvaartbranche die in de publieksgroep ‘Doodgravers’ willen zitten. Het is voor de televisie-uitzending belangrijk dat de publieksgroep herkenbaar is. Het is daarom leuk als de kandidaten kleding aanhebben en attributen meenemen die kenmerkend zijn voor de uitvaartbranche. Denk bijvoorbeeld aan een zwart pak, hoge hoeden en handschoenen. Voor de test is geen grote kennis van de Bijbel nodig. Met interesse, logisch nadenken en af en toe een gokje wagen, kan ook u voor deze test gemakkelijk een voldoende kunnen scoren. Uw persoonlijke score zal allen voor uzelf bekend zijn.
Lijkt het u leuk om met uw collega’s (2 tot 24 personen) de opname mee te maken achter de schermen, en uzelf terug te zien op televisie? Of wilt u de uitgebreide uitnodigingsbrief ontvangen of heeft u nog andere vragen? Neem dan contact op met ons team via het onderstaande telefoonnummer of e-mailadres.

Met vriendelijke groet,
Astrid de Graaff
Productie ‘de Nationale Bijbeltest 2008’

Eye2Eye Media
T: 035-64 60 360
E: astrid@eye2eyemedia.nl of bijbeltest@eye2eyemedia.nl

Om bezoekers zo snel mogelijk naar de juiste plek te helpen hebben we een eenmalige vraag:

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

JA NEE