nieuws

Facultatieve
Sponsors

“De kracht om te veranderen komt met de wil om verandering te realiseren’’

Krijg kracht & Inspiratie bij Yarden Crematorium Ölandhorst in Lelystad

12 september 2010

Na een moeilijke of zware periode in het leven komen veel mensen op een punt dat verandering noodzakelijk is. Hiervoor is kracht nodig. Tijdens de Kracht & Inspiratie beurs van op zondag 12 september van 11.00 uur tot 17.00 uur in Yarden Crematorium Ölandhorst in Lelystad krijgen bezoekers handvatten aangereikt om de stap tot verandering te zetten. Verschillende sprekers, workshopleiders en de informatiemarkt zijn een bron van inspiratie. De Kracht & Inspiratie beurs is een concept van Janet Werner. Zij heeft ook de organisatie van de standhouders en workshops in handen

Ieder mens wordt in zijn leven geconfronteerd met moeilijke of aangrijpende momenten. Na een zware periode kan het soms moeilijk zijn om je kracht te hervinden. Centraal staat de boodschap dat de kracht een verandering te ondergaan, komt met de wil om te veranderen. En dat een verandering alleen vanuit jezelf kan komen. Kracht & Inspiratie biedt mensen de gelegenheid om inzicht te krijgen in de wijze waarop men de kracht in zichzelf kan vinden, net als de inspiratie om het leven een nieuwe wending te geven.

Workshops en informatiemarkt
Workshops met als thema kracht en foto’s lezen door Janet Werner kunnen u helpen een manier te vinden om verder te gaan, om een nieuwe start te maken of om op een leuke manier met “kracht” bezig te zijn . Zo’n 25 standhouders op het gebied van lifestyle, creativiteit, spiritualiteit en gezondheid verzorgen naast hun stand ook gratis workshops.

Janet Werner presenteert op de Kracht & Inspiratie beur tevens haar nieuwste product: Luister naar je Ziel, 50 Kracht- en Troostkrachten.
Toegang gratis

Kracht en Inspiratie is op zondag 12 september van 11.00 uur tot 17.00 uur gratis te bezoeken in Yarden Crematorium Ölandhorst in Lelystad. Alle bezoekers ontvangen bij de entrée een programma waarop de tijden en locaties van de Workshops zijn aangegeven en een leuke attentie.

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >