Wij verzorgen uitvaarten
bekijk de reviews

Overlijden melden: 088 - 848 82 27

De InmemoriamCard: een tastbare herinnering om altijd bij je te dragen

vrijdag 25 september 2009

Een uitvaart wordt steeds persoonlijker. Om op deze trend in te spelen komt VouwCard.nl® met een nieuw product: de InmemoriamCard. Op www.vouwcard.nl/inmemoriamcard kunnen nabestaanden een InmemoriamCard samenstellen waarin herinneringen aan een overleden dierbare tastbaar worden.

Een InmemoriamCard bestaat uit twee plastic pasjes (covers) op creditcardformaat met daartussen een zigzag gevouwen papieren insert bestaande uit zes panelen, welke in te vullen zijn met foto’s en/of tekst. De InmemoriamCard is uitermate geschikt om herinneringen aan een dierbare vast te leggen in de vorm van foto’s en teksten.

Het samenstellen van een InmemoriamCard is heel eenvoudig. Een gebruiker meldt zich aan op www.vouwcard.nl/inmemoriamcard. Vervolgens loopt de gebruiker de ontwerpmodule stap voor stap door en vult de verschillende panelen - in totaal 14 - in met foto’s en/of tekst. De website biedt variaties in lettertypes, lettergroottes, achtergrondkleuren,letterkleuren, schuiven en inzoomen. De klant is zelf de ontwerper.

Door het compacte formaat – ter grootte van een creditcard – past de InmemoriamCard gemakkelijk in de portemonnee. Dit zorgt ervoor dat men deze tastbare herinnering aan de overledene altijd bij zich kan dragen. Men kan het geven aan mensen uit de naaste omgeving, zoals partner, kinderen, vrienden en collega’s.

“Met de InmemoriamCard bieden we een origineel alternatief voor een dankbetuiging of bidprentje. Je kunt in de InmemoriamCard meerdere foto’s en tekst kwijt, waardoor het product waardevol, origineel en persoonlijk wordt. Daarnaast werkt het samenstellen van een InmemoriamCard ook mee aan het rouwproces..” aldus Chris Schaap, bedenker van de InmemoriamCard.

Consumenten adviesprijs: Tussen 4,- en 5,95 per stuk

Print deze pagina

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219 Dag en nacht bereikbaar Nee, ga verder