nieuws

Facultatieve
Sponsors

De Glimlach-test

3 maart 2020


Jaap laat zien hoe jij op jouw manier het verschil kan maken en daarvoor hoef je zeker niet hard(er) te gaan werken. Doe de glimlach-test: gaan je mondhoeken krullen van wat je doet? Dan kun je ook de meeste toegevoegde waarde leveren. Gewoon door anders te kijken en te doen.

Doorbreek het bekende ‘We doen het altijd zo’. Want door op routine te blijven draaien, is er geen ruimte om te kijken naar hoe je op een simpele manier waarde kan toevoegen. Doe het eens anders. Niet omdat de oude manier verkeerd was, maar misschien omdat het in de huidige tijd wel beter, leuker of met meer toegevoegde waarde kan.

Jaap (1983) heeft van jongs af aan een doel: alles uit het leven halen. Aanvankelijk doet hij dat door het liefst zo hard mogelijk te werken om zijn droom te verwezenlijken: Topmanager worden na zijn studie internationaal Management. Op zijn 21ste verandert alles. Een frisse duik in zee loopt uit op een hoge dwarslaesie. Na een zware revalidatieperiode besluit Jaap zijn leven een totaal andere draai te geven. www.jaapbressers.nl

Wanneer en waar:
Woensdag 11 maart ontvangst 19.30 uur aanvang 20.00 uur. Gratis toegang en koffie en thee. Karel Boddenweg 7 in Tilburg, let op de lezing vindt plaats in Grand café Ode (gebouw net na politiebureau). U bent van harte welkom. Er is voldoende parkeergelegenheid.

Kijk voor uitgebreide informatie over het thema uitvaart in Tilburg op www.uitvaart-tilburg.nl.

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >