nieuws

Facultatieve
Sponsors

De Gedenktekenspecialist® staat garant voor groot deel verplichtingen van failliete Steenklip

8 augustus 2006

In tegenstelling tot de negatieve berichten in de landelijke pers rondom de Koninklijke Steenklip verklaart De Gedenktekenspecialist® zich bereid in principe de verplichtingen jegens de cliënten van de Koninklijke Steenklip na te komen.
Hieronder vallen de garantie en overige verplichtingen betreffende geheel of gedeeltelijke vooruitbetalingen .
De Gedenktekenspecialist® , met op dit moment 9 vestigingen in Nederland, heeft in gesprekken met betrokken partijen reeds vanaf begin juni zich steeds op dat standpunt gesteld.

Met ingang van 1 augustus j.l. heeft De Gedenktekenspecialist® tevens haar organisatie versterkt met een aantal medewerkers van de Koninklijke Steenklip teneinde nieuwe klanten professioneel te bedienen.
Deze handelswijze is ingegeven vanuit het feit dat sedert 4 juli j.l. de Koninklijke Steenklip als organisatie niet meer mocht en kon functioneren.
Naar verluid zal deze situatie nog wel enkele weken voortduren. In totaal zal De Gedenktekenspecialist® ± 60% van het oude Steenklip
en VNB Natuursteen personeel een baan kunnen aanbieden.

Onder leiding van Commercieel directeur Martin van den Goorbergh is deze operatie in gang gezet, waarbij hij zich gesteund weet door gerenommeerde collega’s en toeleveranciers. Voor eventuele vragen kunt u contact met hem opnemen onder nummer 06 46707049.

Begin september volgt een persbericht waarin de bedrijfsfilosofie van De Gedenktekenspecialist® naar de toekomst nader wordt uiteengezet.

R.Wiersma
Directeur

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >